Bridget Maasland en Katja Schuurman laten hun stem horen

Hoewel seizoenen voorbijvliegen en de twee inmiddels hun eigen pad bewandelen, waren wij alweer bijna vergeten dat dit dynamische duo de Nederlandse televisie heel wat kijkcijfers opleverde.

Katja Schuurman presenteerde in 2005 het iconische BNN-programma Katja vs De rest, waarin ze in seizoen één samen met Bridget opdrachten moesten uitvoeren, waaruit vervolgens één winnares zichzelf mocht bekronen met de eer. Hoe we de Nederlandse actrices en presentatrices in hun jongeren jaren mochten bewonderen in onder andere de boksring, moesten wij ons eraan toegeven dat we twee keer in de ogen moesten wrijven. Hoe de twee inmiddels de veertig al voorbij zijn, toverde Maasland onlangs een foto uit de oude doos en deelde ze deze op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

De dames lieten heel wat mannenharten sneller kloppen afgelopen woensdag en wij begrijpen dit maar al te goed. Hoe Bridget zichzelf presenteerde in een doorschijnend rood topje met een korte blonde coupe, zorgde Katja ervoor dat wij voor enkele seconden ‘ademloos’ waren. De foto werd in het teken van de verkiezingen gedeeld, met als gedachte haar volgers ervan te overtuigen dat zij hun stemrecht niet onder stoelen of banken hoeven te steken.

De twee presentatrices stelen de show op Instagram

Bridget Maasland en Katja Schuurman verdienen wat ons betreft een absolute plek op het lijstje van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40. Hoe Maasland al jaren niet van het televisiescherm is af te krijgen en menig Nederlander iedere dag vermaakt met de zoetsappige roddels op RTL Boulevard, mochten we in 2014 genieten van de roodharige krullebol Katja Schuurman in de Videoland-serie Nieuwe buren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Met maar liefst 320 duizend volgers op Instagram, verblijdt Bridget haar volgers met haar job als moeder, hier en daar een pikante foto en heel veel selfies. Daarnaast mogen we Katja Schuurman met 413 volgers ook zeker niet vergeten. De 46-jarige actrice is behoorlijk actief en deelt de geluksmomentjes met haar gezinnetje, sensuele fotoshoots en carrière hoogtepunten op haar tijdlijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)