Ben ik boyfriend material?

Wij gingen even in gesprek met onze vriendinnen van Girscene. Hoewel je aan deze punten kan checken of je boyfriend material bent of niet, kan je het ook andersom bekijken. Het zijn namelijk vrij algemene punten, dus je kan ze ook toepassen op de dame in kwestie.

Je bent eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst. Hoewel je kan denken dat een leugentje om eigen bestwil hier en daar prima is, is volledige eerlijkheid altijd de beste manier. Vooral over wie je bent als persoon en waar je staat in het leven. Want ja, zelfs de kleinste leugentjes kunnen later de grootste impact hebben. En niet eerlijk zijn is ook vaak een van de meest voorkomende fouten waardoor je een relatie kan verpesten.

Je speelt niet (te lang) hard to get

Een beetje hard to get spelen en het in het begin een beetje uitdagend maken, is helemaal prima. Het is alleen niet nodig om het nog lang vol te houden als je elkaar al kent. Hoewel het spelletje vooraf heel leuk kan zijn, kan je ook met subtiele signalen laten weten dat je interesse hebt. Als je spelletjes blijft spelen, dan denkt ze niet dat je boyfriend material bent. En dat is het tegenovergestelde van wat we willen, toch?

hieraan herken je dat je boyfriend material bent

Je bent punctueel

Betekent dit dat je nooit een beetje te laat mag zijn? Nee. Het kan natuurlijk gebeuren dat jij je wegens omstandigheden niet aan de afspraak kan houden. Dat betekent echter niet dat je er een gewoonte van moet maken of steeds opnieuw de plannen moet annuleren. Wanneer je dat wel doet, krijgt zij het idee dat je het niet serieus neemt. Dus ben je geen boyfriend material in haar ogen.

Je bent geduldig

Een man die boyfriend material is, zal geduldig zijn met de behoeften van de ander. Dat betekent dat je naar de ander luistert en respect hebt voor diegene. Wil zij het op een rustiger tempo doen dan jij? Ga haar dan niet onder druk zetten. Geef haar ruimte en ze zal je des te meer waarderen.

Ben je met iemand aan het daten maar twijfel je aan de oprechtheid van diegene? Let dan op de signalen dat je aan het daten bent met een player.