Over het algemeen zijn wij als mannen wat minder emotioneel dan de vrouwelijke wezens op aarde. We tonen minder snel ons verdriet en houden het liefst heel veel emoties voor onszelf. Daardoor lijkt het ook dat vrouwen niet snel door hebben dat we hen leuk vinden.

Maar vrouwen hebben zó ongelofelijk vaak al door hoe wij ons voelen. Meestal weten ze ook al dat je interesse in hun hebt, zonder dat jij dat door hebt. Door deze tien signalen die we afgeven kan een vrouw weten dat we ze leuk vinden.

Tien signalen dat een man interesse in een vrouw heeft

1. Lichaamstaal

Ook al willen we het soms niet, onze lichaamstaal verraadt veel meer dan we weten. Vrouwen hebben al snel door hoe we ons voelen en in welke mood we zijn. Daardoor hebben ze ook al bij een date door of je oprecht geïnteresseerd bent en of je je op je gemak voelt bij haar. Ook kan een vrouw al snel voelen of je je aangetrokken voelt tot haar.

interesse in vrouwen

2. Aanrakingen

Hoe dichter je bij de vrouw staat, hoe meer zij het gevoel krijgt dat je interesse in haar hebt. Je geeft namelijk het signaal af dat je dichtbij haar wilt zijn. Ook elkaars handen vastpakken geeft een gevoel dat jij gezien wilt worden met haar en dat je niet bang bent dat anderen iets geks denken wanneer ze jullie zien.

3. Oogcontact

Op welke manier je ook oogcontact met haar probeert te maken, hoe meer zij merkt dat je interesse in haar hebt. Het hoeven echt geen lange staarmomenten te zijn, maar als je ook maar heel even in haar ogen kijkt en lacht, merkt ze al dat je je aangetrokken voelt tot haar.

4. Blozen

Dit signaal valt bij vrouwen sneller op, maar mannen kunnen ook zeker blozen. Wanneer je het over een ongemakkelijk onderwerp hebt of je wordt door de vrouw in het nauw gedreven, is het best moeilijk om antwoord te geven. Op dat moment gaan mannen al snel blozen en stotteren, omdat ze geen verkeerd signaal willen afgeven aan de vrouw. Niks zeggen en rood aanlopen is soms gewoon de beste optie, maar het wordt dan wel snel duidelijk dat je interesse in haar hebt.

5. Glimlachen

Wanneer je als man veel lacht bij een vrouw, kan een vrouw het gevoel krijgen dat je zoveel lacht omdat je het extra leuk hebt met haar. Vrouwen zijn heel goed in analyseren van je lach, dus wanneer je extra hard moet lachen om haar omdat je haar leuk vindt, is de kans heel groot dat ze dat door heeft. Lach je op een hele neppe en overdreven manier, dan zal ze dat ook doorhebben.

interesse in vrouwen mannen signalen

6. Zwaardere stem

Als je een zware stem op zet, probeer je vaak als man indruk te maken op een vrouw. Dus valt het ze op dat je een hogere stem hebt als je met andere mensen in gesprek bent en schakel je over naar een zwaardere stem bij haar? Dan is de kans groot dat ze merkt dat je interesse in haar hebt. Als je dat wilt voorkomen: praat ook tegen andere mensen met een zwaardere stem als je bij haar bent.

7. Zenuwachtig

Wanneer je licht moet stotteren en je voelt je ongemakkelijk, is de kans groot dat een vrouw door heeft dat je zenuwachtig bent. Ook zweethanden en algemene transpiratie zijn signalen dat je ongemakkelijk bent. Wil je dit voorkomen, dan kan je wat dominanter reageren om geen zenuwachtige signalen af te geven.

8. Uiterlijke verzorging

Als je opeens gaat sporten, of je gaat vaker naar de kapper voordat je met haar afspreekt, wil je er dus goed uit zien als je haar ziet. Ook haar zal het opvallen dat je erg je best doet om indruk te maken. Dus wil je dat niet zo over laten komen? Dan is het verstandig om iets minder aan je uiterlijk te doen.

geinteresseerd in vrouwen herkennen

Tip: dit zijn de lekkerste parfums voor mannen, volgens vrouwen.

9. Thuis uitnodigen

Je kan haar uitnodigen om mee naar huis te gaan, maar dan zal ze echt snel doorhebben dat je interesse in haar hebt. Zo wil je misschien wel alleen met haar zijn zodat je wat closer kan zijn. Pas op dat je dit niet zomaar doet, dan kan je namelijk het verkeerde signaal afgeven.

10. Jaloers

Je crush begint over andere jongens waarmee ze het leuk vindt. Shit! Als je dat gevoel hebt en je straalt dat ook uit, kan ze heel makkelijk aan je merken dat je jaloers bent. Maar je wordt alleen maar jaloers als je iemand wel ziet zitten. Het kan overigens ook een trucje zijn van de vrouw om te kijken hoe je erop reageert.