Bol.com komt met topproducten

Waar zouden we zijn zonder Bol.com? Ze hebben miljoenen producten die je leven een stuk comfortabeler maken. Zo viel ons pas dit badrekje op waarmee je ultiem kan relaxen. Dit inklapbare bed zorgt ervoor dat je veel ruimte kan besparen. Als jij thuis werkt dan zal deze opberger er voor zorgen dat dit nog chiller is. Het product dat we nu gaan bekijken gaat jou veel problemen en frustratie besparen. Het hebben van haren in je wasbak zal namelijk verleden tijd zijn.

Baardschort zorgt ervoor dat jij geen haren in de wasbak krijgt

Het product waar wij het over hebben is de baardschort. Het is de bedoeling dat deze alle haartjes opvangt zodat je je daar niet druk over hoeft te maken bij het trimmen of het scheren. Dit zorgt ervoor dat jij je volledig kan focussen op het scheren. Het scheerresultaat zal nog nooit zo goed zijn geweest.

Baardschort haren in wasbak

Check deze link om naar de site van Bol.com te gaan.

In de praktijk is hij makkelijk te gebruiken. Er zit een halsopening in waardoor je één kant van de baardschort om je nek kan doen. Aan de andere kant zitten twee zuignappen waardoor je hem kan bevestigen aan de spiegel. De Beard Bib vangt op deze manier alle afgeschoren haartjes voor je op. Nadat je klaar bent met scheren kan je alle haartjes makkelijk weggooien in de prullenbak. De Beard Bib is 73 centimeter breed en 116 centimeter lang.

haren na scheren baard

De prijs van de baardschort

Het is een product dat je ochtendroutine een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast is het fijn dat hij niet erg prijzig is. Je kan de baardschort bestellen voor het kleine bedrag van 6.95 euro. Hij is te bestellen in het zwart en in het wit.

schort

Beard Bib

Bol.com €6.95 Shop nu