Een handig badrekje als tafel

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag en je hebt heel de dag van alles aan- en naar je hoofd gehad. Na zo’n dag is er weinig fijner dan een lekker bad nemen. Dit maakt het Bathr Badrekje alleen maar gemakkelijker en relaxter. Wil je even languit in bad Netflix kijken? Of heb je meer zin in een wijntje en een boek? Voor ieder wat wils met dit badrekje. Het transformeert je badkamer in een oase van rust en ontspanning. Ook kun je er een kleine speaker op kwijt. Onze favoriete manier om het badrekje te gebruiken is door voetbal op te zetten op de tablet en lekker met een biertje een dik uur in bad te vertoeven.

badrekje bol.com

Check de link om naar Bol.com te gaan

Ultieme veelzijdigheid

Met de naam Bathr Luxe Bamboe Badrekje – Badplank Voor In Bad – Badplank Bamboe – Met Boeksteun / Tablethouder En Wijnglashouder – Bad Rek – Verstelbaar – 75 tot 110 cm – Hout – Zwart laat Bol.com perfect zien hoe veelzijdig dit badrek is. Het badrek komt inclusief boeksteun, tablethouder én wijnglashouder. Wat heb je nog meer nodig? Ook is het bamboe badrek verstelbaar voor ieder bad, zodat iedereen er van kan genieten.

badrekje

Check de link om naar Bol.com te gaan

Combineer en excelleer

Met dit badrekje passen natuurlijk een boel andere fijne producten. Zo heeft Bathr ook een waterdicht badkussen met zuignappen voor de antislip. Vind je het heerlijk om te relaxen in bad, maar mis je iets in je nek? Dan is dit badkussen echt is voor jou. Voorkom nekklachten en vermijd de koude rand met dit badkussen. Dit kussen is perfect om lekker achterover te liggen in je bed nadat dat wijntje of biertje al achter de kiezen is. Dit luxueuze badkussen heeft een speciale foam vulling die zich mee vormt met uw houding, is snel droog en afgewerkt in een prachtige witte kleur die past in iedere badkamer.