Wijnhouder voor naast je bad of onder de douche

Want het is echt waar, Amazon verkoopt nu een wijnhouder voor in je douche. Volgens de productbeschrijving van de wijnhouder op Amazon.com is het “perfect rondom je badkuip of douche”. Het product blijft over het algemeen plakken op droge, schone en vlakke oppervlakken. Let wel op: de lijm moet 24 uur worden uitgehard voordat het product onder de douche kan worden gebruikt (tenzij je natuurlijk zin hebt om in een wijndouche of -bad te belanden).

Aanbevolen wordt om de houder te bevestigen op douchetegels, glas, spiegels, marmer, metaal, glanzende tegels of laminaten. Dus in feite hoef je hem niet te installeren in de douche, maar kan hij ook boven het bad, in de keuken (voor een beetje smaak tijdens het koken) of zelfs naast de wc worden geïnstalleerd. De keuze is aan jou.

Ook fijn: er zijn geen zuignappen, lijm of muurbeugels nodig voor het installeren van de wijnhouder en de houder zelf laat geen strepen of plak achter op de muur, aldus Amazon. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beschadigen van je zorgvuldig samengestelde interieur.

wijnhouder douche wijn
Source: Amazon/Kingko

Reviews en prijs

Het wijnglas heeft een gemiddelde beoordeling van drie en een half van de vier sterren op Amazon. Bij het beoordelen van de wijnglashouder schreef een van de tevreden klanten: “Geweldige wijnglashouder, perfect om naast het bad te hebben voor als je echt wilt ontspannen.” 

Maar misschien het beste van alles is nog wel de prijs van dit handige apparaatje. Op Amazon koop je de houder namelijk al voor slechts €2.83 (£2.43). Een klein prijsje voor een super handig product en ook heel geschikt als cadeautje voor een echte wijnliefhebber. Let wel even op: alhoewel scherven geluk brengen, zouden wij dit product eerst even uitproberen met een plastic wijnglas! 

Wel zin gekregen in een wijntje (in bad of onder de douche)? Check deze goedkope, maar desalniettemin heerlijke wijnen en schenk een glaasje in.

wijnhouder glas wijn douche
Source: Amazon/Kingko