Nieuw op Netflix in maart 2020

Nu het maart is zijn we alweer in de derde maand van 2020 beland. In deze derde maand kunnen we onder andere de derde seizoenen van twee vette series verwachten en het derde deel in de John Wick-reeks. Kijk welke titels jij nieuw op Netflix kan bingen en welke data je daarvoor vrij moet houden.

Ozark Seizoen 3

Vanaf het moment dat de releasedatum van seizoen 3 van Ozark werd prijsgegeven, staat deze serie weer bovenaan onze lijst. In de serie staat de familie Byrde centraal, met vader Marty aan het hoofd. Nadat hij een deal verprutst met een Mexicaans drugskartel, moet hij samen met zijn familie een gigantische som geld (maar liefst $500 miljoen) witwassen. Dit doet hij bij Ozark, een plek rondom een zomers resort. Wanneer criminele families lucht krijgen van de geldsom blijkt het leven van Marty en zijn familie al gauw niet meer veilig. Sinds augustus 2018 moesten we wachten op het vervolg. Vanaf 27 maart is het dan eindelijk zover. Dan kunnen we de serie nieuw op Netflix vinden.

Elite – Seizoen 3

Deze Spaanse serie is razend populair en bezit ook een aantal bekende gezichten. Zo zien we de acteurs die Alison Parker, Rio en Denver in La Casa de Papel spelen terug in Elite. In het eerste seizoen maakte een groep arme studenten kennis met de verwende studenten van een eliteschool. Nadat één personage werd vermoord, draaide het tweede seizoen om hoe de studenten hiermee omgingen. Bovendien raakte één van de studenten vermist én kwamen er weer nieuwe studenten op de school, elk met hun eigen geheimen. De cliffhanger van het tweede seizoen maakte al duidelijk dat het verhaal van Elite nog niet is afgelopen. Vanaf 13 maart staat het derde seizoen nieuw op Netflix en kunnen we de scholieren weer op de voet volgen.

 

John Wick (deel 3)

Grote kans dat jij het origineel van deze filmserie al wel eens hebt gezien. John Wick, voormalig huurmoordenaar, ging op oorlogspad nadat zijn huis werd beroofd en zijn hond daarin de dood vond. Het origineel staat al op Netflix, maar deze maand komt daar ook het derde deel bij. De film speelt zich meteen af na het tweede deel. John Wick is op de vlucht en dreigt het slachtoffer te worden van een machtige organisatie. Om zichzelf te redden zal hij oude contacten om hulp moeten vragen én zichzelf al vechtend in leven zien te houden. 16 maart staat de film nieuw op Netflix en is te zien hoe dit afloopt.

Bloodride

Deze Scandinavische serie doet erg denken aan Fargo. Dat is niet zo verwonderlijk. Allereerst is het net als Fargo een anthologieserie. Bij Fargo houdt dit in dat elk seizoen zich afspeelt in een andere setting, bij Bloodride draait elke aflevering om andere personages en een ander plot. Ook bezitten beide series veel donkere humor én horror elementen. De zes verschillende verhalen van Bloodride draaien allemaal om een mysterieuze bus en de passagiers van deze bus. Vanaf 13 maart zijn ze alle zes nieuw op Netflix te zien.