Ozark seizoen 3 komt eraan

Ozark is één van die vette series waar je gewoon niet omheen kunt. Onder andere vanwege het acteerwerk en het intrigerende plot bleven de eerste twee seizoenen van de serie ons boeien. Het eerste seizoen kwam uit in juli 2017, het tweede in augustus van 2018. Op Ozark seizoen 3 hebben we dus behoorlijk lang moeten wachten. Gelukkig heeft Netflix een teaser prijsgegeven. Hierin wordt de releasedatum van seizoen 3 bekend gemaakt en de spanning opgebouwd.

Een half miljard witwassen

Voor wie even moet nadenken waar de serie ook alweer over ging (of voor wie hem nog nooit heeft gezien): een gigantische hoeveelheid geld. Hoofdpersonage Marty Byrde heeft het verprutst bij een Mexicaans drugskartel. Om het leven van zichzelf en zijn familie te beschermen, doet hij een aanbieding aan het kartel. Hij stelt voor om met zijn familie te verhuizen naar een plek rondom een zomers resort: Ozark. Daar zal hij in vijf jaar maar liefst $500 miljoen moeten zien wit te wassen. Dat dit de nodige problemen met zich meebrengt blijkt al snel, zeker wanneer de familie ook in aanraking komt met de lokale, criminele families rondom Ozark.

Ozark seizoen 3

Seizoen 1 en 2 veelbelovend

Als we seizoen 1 en 2 moeten geloven, wordt Ozark seizoen 3 duister en staat er veel op het spel. De eerdere twee seizoenen lieten ons immers al zien dat veel geld ook veel problemen met zich meebrengt. Marty, zijn vrouw en hun twee kinderen staan er alleen voor. Wie is te vertrouwen, en wie niet? De Byrde’s lijken in elk geval niet op te geven, als we de teaser moeten geloven. Daar staat dat de familie all-in is.

Releasedatum Ozark seizoen 3

Wanneer seizoen drie uitkomt is inmiddels ook bekend. Vanaf 27 maart staat Ozark seizoen 3 op Netflix. Tot die tijd kunnen we nog genieten van wat er in januari nieuw op Netflix verschijnt.