Algerijnse succesrapper Boef

Rapper Boef, oftewel Sofiane Boussaadia, heeft voordat hij naar Dubai vertrok weer aardig wat goed beluisterde platen op zijn naam staan. Nadat hij eerst bekend stond als brutale treitervlogger heeft hij met succes het roer omgegooid, en kunnen we wel zeggen dat hij het gemaakt in de muziekwereld. Met onder andere zijn nummers ‘Champions league’ en ‘Herinnering’ veroverde hij de Nederlandse hitlijsten. Met zijn nationale bekendheid en 1,5 miljoen volgers op Instagram is hij niet meer uit de Nederlandse rapscene weg te denken.

 

Brute vastgoeddeals

Naast dat Rapper Boef af en toe een plaatje produceert, is hij ook actief in de vastgoedwereld. Zo heeft hij in de afgelopen jaren een hoop appartementen opgekocht en met een stabiele winst verkocht. Bijvoorbeeld in 2019. Toen had de rapper een appartement gekocht voor 236.000 euro, die hij later verkocht voor 310.000 euro. Dit soort winsten heeft hij door de jaren heen meerdere malen gepakt.

Twee van zijn appartementen heeft hij verkocht aan profvoetballer Queensy Menig. De voetballer die speelde voor FC Twente en PEC Zwolle speelt momenteel in Turkije bij Sivasspor. Toch kon hij het blijkbaar niet laten om de appartementen in Almere aan te schaffen.

Aan geld geen gebrek bij de artiest

Ondanks dat hij zijn andere appartementen verkocht, staat Boefs villa in Almere nog steeds te koop. De Rapper hoopt hier € 2.100.000 voor te vangen. Blijkbaar had Boef het geld van deze villa niet nodig om samen met zijn vrouw en dochter de grote oversteek naar Dubai te maken.

De rapper is behoorlijk vaak gespot in brute auto’s. Zo reed hij eerder in een zwarte Range Rover SVR, en heeft hij ook nog een andere wagen van meer dan een half miljoen euro: zijn Rolls-Royce Cullinan.

boef koopt nieuwe auto instagram

Al met al heeft hij op het gebied van financiën zijn zaken goed op orde. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op ongeveer € 3.600.000. Daar kan Boef nog prima even in Dubai van vertoeven.