De carrière van rapper Boef

Rapper Boef kennen we als één van de meest toonaangevende hiphopartiesten van Nederland – hoewel in het verleden ook controversieel geweest. In 2016 brak hij door bij het grote publiek met zijn debuutalbum Gewoon Boef. Een lijn die hij in 2017 moeiteloos doortrok met zijn album Slaaptekort, waar megahit Habiba voor het eerst op verscheen. In de jaren die volgden lanceerde de Frans-Nederlandse rapper met Algerijnse roots nog eens tal van hits en had hij samenwerkingen met onder meer Lil’ Kleine, Lijpe, Numidia en Bilal Wahib.

Dat Boef aardig aan de muzikale weg timmert. In 2019 kocht hij een prachtige villa in de chique wijk Overgoor in Almere, welke hij eerder deze maand in de verkoop zette. Hij viert de beoogde megawinst die hij met die verkoop hoopt te behalen met de aanschaf van een oogverblindende wagen.

De nieuwe auto van de rapper: een Rolls-Royce Cullinan

Hij heeft namelijk zo’n € 544.000 stukgeslagen op een prachtige Rolls-Royce Cullinan, de SUV van het gerenommeerde Britse automerk, zo laat hij weten via zijn Instagram.

boef koopt nieuwe auto instagramDe bolide heeft een prijskaartje van € 544.000 en is gloednieuw. Hij beschikt over een 6.8 liter V12-motor met geel en zwart interieur. Met 571 pk en een maximum koppel van 850 Nm levert de wagen ondanks zijn grootte een topsnelheid van 250 kilometer per uur. De acceleratie van 0 naar 100 kilometer per uur doet hij in 5,2 seconden.

Opvallend genoeg is de wagen in Dubai op kenteken gezet. Daarmee voedt Boef de geruchten over een mogelijke emigratie van hem en zijn gezin naar Dubai, waar verschillende juicekanalen al over berichtten. Bekijk hieronder meerdere foto’s van de nieuwe Rolls-Royce Cullinan van Boef:

Rolls-Royce Boef
Via Instagram: @boef
rolls-royce boef
Via Instagram: @boef
nieuwe auto boef
Via Instagram: @boef