Wie is Sofia Vergara?

Sofia Vergara is een 51-jarig Colombiaans model en actrice. Ze is bekend van een hele lijst Spaanstalige en Engelstalige series en films, maar de meeste mensen kennen haar waarschijnlijk van de serie Modern Family. De Colombiaanse was lang de best betaalde actrice ter wereld. Ze werd in zowel 2010, 2011, 2012 als 2013 genomineerd voor een Emmy Award en in zowel 2011, 2012, 2013 als 2014 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol als Gloria Delgado-Pritchett in de befaamde komedieserie. Tegenwoordig is Sofia vooral te zien als jurylid in het televisieprogramma America’s Got Talent.

Naast haar acteercarrière was Vergara ook actief als model. Ze liep model voor verschillende merken, nadat ze, toen ze op een Colombiaans strand liep, werd aangesproken door een fotograaf – het klassieke verhaal. Ze kwam echter uit een streng katholiek gezin en maakte zich aanvankelijk zorgen over het aanbod en nam toestemming van haar leraren om als model te werken. Op 17-jarige leeftijd verscheen ze in een Pepsi-commercial voor het Latijns-Amerikaanse publiek. Op 20-jarige leeftijd begon ze te werken als baanmodel in Bogota, de hoofdstad van Colombia.

De Colombiaanse en haar nicht en zus gooien de heupjes los

Het model weet zich als model regelmatig te manifesteren onder haar bijna 32 miljoen Instagram-volgers. Dat doet ze nu ook weer. Ze gooit samen met haar zus Veronica en haar nicht Claudia namelijk de heupjes eens flink los in een prachtige jurk. Ze deelt de video op Instagram met de tekst “Happy Thanksgiving”. Bekijk de video van de Instagram van Sofia Vergara hieronder: