Hieke Konings stond al vroeg voor de camera

Hieke Konings komt uit Limburg en is werkzaam als model. Nu woont ze in de bekendste filmstad van de wereld, Los Angeles. Op haar Instagramaccount zien we namelijk staan “Dutchie in LA”. Toen ze nog een heel jong was droomde ze al heel groot: Hieke wilde model worden. Toen ze 13 jaar was ging ze op vakantie in Parijs en uit het niets werd ze aangesproken door een man en een vrouw. Zij zagen potentie in de jongedame. Vanaf dat moment ging het vliegensvlug en tekende Hieke een contract bij het modellenbureau Ford Models.

Vervolgens werd ze ouder en ging ze weg en nu reist ze de hele wereld over voor fotoshoots voor grote modellenbureaus. Ze shoot bijvoorbeeld voor merken als Burberry en Off White, niet de kleinste spelers in de modebranche.

Deze blondine verovert Instagram

Naast het shooten voor modellenbureaus is ze ook actief bezig met Instagram. Hier laat ze vooral haar afgetrainde lichaam zien en haar oogverblindende looks. Zo deelt ze veel foto’s op de prachtigste plekken op de wereld en geeft ze haar 15.100 volgers een leuk kijkje in haar leven. De Instagram van Hieke Konings is zeker weten een kijkje waard. Wij selecteerden een aantal foto’s van de Nederlandse blondine:

hieke konings instagram

hieke konings