Almeerse villa van de rapper op Funda verschenen

De villa van rapper Boef stond eerst in de stille verkoop, maar is nu toch op Funda verschenen. De vraagprijs bedraagt € 2,1 miljoen. Voor dat bedrag krijgt de gelukkige koper een in 2008 gebouwde villa van met een woonoppervlak van in totaal 312 m², met zes slaapkamers en twee badkamers. Er is daarnaast ruimte voor een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en eigen bioscoop. Het geheel wordt afgemaakt door een garage met plek voor twee bolides en een stijlvolle zwemvijver met beregeningssysteem. Bekijk de foto’s van de villa aan het Ludenbos 23 van rapper Boef hieronder:

Villa Boef Almere

villa almere te koop funda

woonkamer villa vrijstaand funda almere

Villa Almere rapper Boef

De carrière van rapper Boef

De carrière van Sofiane Boussaadia gaat zogezegd met hoge pieken en diepe dalen. Boef brak in 2016 door met zijn album Gewoon Boef en dan vooral met de nummers Lauw en Hosselen. Destijds stond hij onder contract bij platenmaatschappij Zonamo Underground, het label hij in 2017 verliet om voor zichzelf te beginnen. Boef is gedurende zijn carrière ook betrokken geweest bij verschillende relletjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

In 2017 beleefde Boef zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek met zijn album Slaaptekort, met gigantische hits als Habiba, Slapend Rijk en Range Sessie. Eerstgenoemde is nog altijd het meest gestreamde nummer van de artiest: zo’n 79 miljoen. Na dit album volgden nog vele albums en samenwerkingen met andere artiesten, zoals Lil’ Kleine, Lijpe, Numidia en Bilal Wahib. Boef staat bekend om zijn punchlines die elkaar in rap – letterlijk – tempo opvolgen. Dit doet hij naar eigen zeggen om mensen na te laten denken over wat hij zegt. Dat is goed te horen in nummers als Sofiane en Treinstation, waarin hij zijn eigen lastige jeugd op gedetailleerde wijze omschrijft.