In welke auto rijdt Boef?

Boef houdt wel van de auto’s van Land Rover. Dit is namelijk niet de eerste keer dat hij er een Range Rover gekocht heeft. Eerder haalde de artiest samen met zijn maat Lil kleine een Range Rover Sport 2017. Maar nu rijdt de rapper sinds september vorig jaar een Range Rover SVR, en wat voor één!

De Range Rover SVR

Range Rovers zijn altijd imposante auto’s en daar is de vierwieler van Boef geen uitzondering op. De vorige keer kocht de rapper nog een witte Range Rover maar de lak, de velgen en zelfs de ruiten waar je van buiten niet door heen kan kijken zijn zwart.

De auto bevat een panoramadak, zodat je tijdens het rijden een luchtje kan scheppen of de sterren kunt gaan bekijken. Een andere handige feature op deze wagen is de achteruitkijkcamera, waarmee je ook ziet wat er achter de auto gebeurt. De achteruitkijkspiegels kunnen automatisch worden ingeklapt, want die heb je dan ook niet meer nodig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Maar het echte werk zit natuurlijk onder de motorkop. De auto van Boef beschikt over een krachtige V8 motor met 575PK. Daarmee haalt deze unit een topsnelheid van 280 kilometer per uur. Voor een SUV trekt deze auto dan ook behoorlijk snel op. Je zit namelijk in 4,5 seconden op de 100 kilometer per uur. Netjes!

Terecht dat Boef blij is dat hij niet meer bezig hoeft te zijn met zijn krantenwijk, want anders had hij wel heel lang moeten sparen voor deze auto. Deze bak kostte namelijk niet minder dan €220,515. Dat is een behoorlijke prijs. Maar eerlijk is eerlijk, met een Range Rover kun je bij ons wel aankomen.

Wil je meer mooie auto’s zien? Check dan de auto van Marco Borsato.