De auto van Marco Borsato

De website Autojunk heeft namelijk de Porsche Taycan Turbo S van Marco Borsato op de gevoelige plaat gelegd. De zanger heeft voor een witte lak gekozen waardoor hij regelmatig in de wasstraat te vinden zal zijn. De elektrische hatchback heeft een vraagprijs van 230.246 euro. Niet mis!

 

Overigens heeft Porsche sowieso wel wagens die in smaak vallen bij beroemdheden. Bekijk ook bijvoorbeeld de allersnelste Porsche waarin LeBron James een tijdje geleden gespot werd.

De specs van de Porsche Taycan Turbo S

De Porsche Taycan is de eerste generatie volledig elektrische Porsche. In eerste instantie was de sportauto te zien als concept car op de 2015 Frankfurt Motor Show. Marco heeft de duurdere variant van deze wagen gekocht, de Turbo S. Deze beschikt over 761 pk. De maximumsnelheid is 260 km/h. Met twee elektromotoren met één op de voor- en één op de achteras wordt deze snelheid moeiteloos bereikt. Via een inductieplaat of met een conventioneel laadsysteem (kabel) is het mogelijk om de auto op te laden. Binnen vijf minuten beschik je door het gebruik van een speciale gelijkstroom snellader over genoeg energie om 100 kilometer extra te rijden. Via de speciale batterijen met een capaciteit van maximaal 93,4 kWH is een actieradius mogelijk van 412 kilometer.

Helaas kunnen we je de exacte foto’s van de wagen van Marco Borsato niet delen en daarom zullen jullie het met wat foto’s van Porsche zelf moeten doen. Hoewel Marco Borsato een aantal jaar geleden failliet werd verklaard heeft hij nu in ieder geval weer een flink vermogen vergaard blijkt dan ook wel.

Marco Borsato