Nederlandse YouTuber Kwebbelkop is succesvol

Kwebbellop is al zo’n 13 jaar bezig en heeft een kleine 15 miljoen abonnees. Jordi van den Bussche, de echte naam van Kwebbelkop, is vooral bekend vanwege zijn video’s waarin hij GTA V speelt.

 

Met zo’n 300.000 views per video is dat ondertussen een leuke inkomstenbron geworden. Ga maar na, per 100.000 views kan je als creator een opbrengst verwachten van 500 – 2000 euro. Dat kan dus lekker aantikken als je regelmatig content plaatst. Met die inkomsten heeft hij dus leuke dingen kunnen doen en hij investeert zijn geld op een slimme manier. Zo heeft hij zijn eigen bedrijf ‘KOP Worldwide B.V.’ en heeft onlangs een knaloranje Mercedes G-klasse gekocht. Sick!

Zijn penthouse in Amsterdam

Presentator JayJay Boske ging langs bij de YouTuber om zijn mega penthouse in Amsterdam te bewonderen. Hij heeft het helemaal gepersonaliseerd. De succesvolle YouTuber heeft zelfs een bonsai-boom van 1,5 meter in zijn woning staan. Het appartement heeft uitzicht over Amsterdam. Ook is Jordi geïnteresseerd in kunst, waarvan hij aardig wat heeft hangen in zijn huis. Aan de inrichting van het huis kunnen we zien dat Jordi best een goede smaak heeft. Het penthouse is echt zijn eigen plekje geworden. Als kers op de taart heeft het penthouse ook nog een mega zwembad op het balkon.

Bekijk hieronder de video waarin JayJay een dagje langsgaat bij Kwebbelkop:

 

Ook Enzo Knol gaat lekker. De YouTuber kocht onlangs een appartement aan het Gardameer.