YouTuber Kwebbelkop heeft het goed voor elkaar

Kwebbelkop is vooral bekend vanwege zijn video’s waarin hij GTA V speelt. Met zo’n 300.000 views per video is dat ondertussen een leuke inkomstenbron geworden. Ga maar na, per 100.000 views kan je als creator een opbrengst verwachten van 500 – 2000 euro. Dat kan dus lekker aantikken als je regelmatig content plaatst.

 

Kwebbellop is daarnaast al zo’n 13 jaar bezig en heeft een kleine 15 miljoen abonnees. Korting, ook voor hem geldt: massa is kassa. Met die inkomsten heeft hij dus leuke dingen kunnen doen en hij investeert zijn geld op een slimme manier. Zo heeft hij zijn eigen bedrijf ‘KOP Worldwide B.V.’ en nu heeft hij dus ook een knaloranje Mercedes G-klasse. Je kan het slechter treffen denken wij maar.

De Mercedes G-klasse van Jordi van den Bussche

Nu zal je wellicht weten dat hij iets heeft met de kleur oranje. Zo zijn de wagens in zijn GTA video’s vaak oranje. Klein probleem: de G-klasse is niet leverbaar in zijn favoriete kleur. Wat doe je dan? Dan koop je gewoon een model in de kleur space-grey en ga je je lekker uitleven door het ding fijn oranje te laten maken. Dat kost een paar centen en is minder goed voor het milieu.

Om dan toch even een fijn gevoel te krijgen compenseer je de schade door het planten van 1000 bomen. Kijk, dan ben je goed bezig.

De klasse-G van Kwebbelkop is natuurlijk wel een hele fijne wagen. Zo beschikt de Mercedes over 430 KW (585 pk) en in 4.5 seconde tikt hij 100 km/u aan. De topsnelheid is niet overdreven en ligt op 220 km/u. Als succesvolle ondernemer kun je het natuurlijk niet maken om slechts een wagen te bezitten en dat geldt ook voor de succesvolle YouTuber.

In zijn collectie bevindt zich ook een gele Lamborghini Aventador. Op zich vond hij die gele kleur geen probleem, maar zijn fans wisten hem over te halen om ook de Lambo in oranje te wrappen. Naast de Lamborgini heeft en Van den Bussche ook nog een oranje Porsche 911 turbo. Die is dus wel oranje en ook dat was niet de oorspronkelijke kleur.