Vertraagde release van de nieuwe GTA V

Het was al een tijdje bekend dat Rockstar met een verbeterde versie kwam van GTA V, alleen stond de datum eerst op november 2021. Dit is dus nu verplaatst naar maart 2022. Rockstar laat weten dat ze nog een paar extra maanden nodig hadden om de game optimaal te verbeteren. Er zijn geen inhoudelijke details vrij gegeven alleen dat er verbeterde graphics en verbeterde gameplay zou komen. PlayStation 5 gebruikers kunnen de nieuwe versie van GTA V gratis claimen voor drie maanden lang na de release in maart 2022.

Niet alleen voor de PlayStation 5

De nieuwe versie zou eerst alleen voor PlayStation 5 uitkomen. Maar wees niet bang Xbox spelers, inmiddels is het bekend dat de verbeterde versie ook naar Xbox Serie X en S komt. De mensen die niet de nieuwste versies hebben van PlayStation of Xbox hebben dus jammer genoeg geen kans om de verbeterde versie te spelen.

Van veel mensen is GTA toch wel de favoriete videogame. Ondanks dat GTA V al sinds september 2013 beschikbaar is, blijft het toch één van de meest gespeelde spellen. Gebruikers wachten op GTA VI, maar die moet nog even op zich laten wachten. Nu er een verbeterde versie van GTA V komt, lijkt het erop dat GTA VI niet in de vroege toekomst komt.

Bekijk hieronder de trailer voor de verbeterde versie: