Een heel nieuw eiland in GTA 5

Voordat we het überhaupt over de geruchten rondom GTA 6 gaan hebben, komt Rockstar met een heel nieuw gebied voor in GTA 5. The Cayo Perico Heist is een compleet nieuw tropisch eiland waar je allemaal nieuwe wapens, auto’s en andere dingen kan vinden. Cayo Perico is een gloednieuw eiland die de gamers weer eens een uitdaging kan bieden, maar waar de meesten natuurlijk op zitten te wachten is GTA 6. Wanneer? Vertel het ons nou eens Rockstars.

 

Wanneer komt GTA 6 uit?

Uit de verdiensten van Take-Two Interactiveeen Amerikaanse uitgever van computerspellen, kwam naar voren dat zij meer geld verdienen dan ooit te voren. GTA 5 heeft daar ook een grote rol in en helemaal door de aankopen die je kan doen voor de online modus. Voor de nieuwe PS5 en de Xbox Series komt er ook weer een GTA 5 aan. Gaat het nog even duren voordat GTA 6 eraan komt aangezien GTA 5 nog genoeg geld binnenharkt?

Volgens Venturebeat kan het zijn dat we GTA 6 in 2023 terugzien. Dit wordt gebaseerd op een piek in de verwachte kosten voor marketing. Deze enorme piek van 89 miljoen dollar kan betekenen dat er een nieuwe game wordt uitgebracht zoals GTA 6. Analist Jeff Cohen zegt dat het bedrag twee keer zoveel is als elk ander jaar in het komende decennium, maar waarom is dat? Een logische verklaring is het uitbrengen van GTA 6. Jeff Cohen zegt daarnaast dat met deze methode ook de lancering van het spel Red Dead Redemption 2 succesvol is geschat.

Wellicht heeft Jeff Cohen gelijk en kloppen zijn geruchten over GTA 6. Het enige wat we kunnen stellen, is dat Rockstar geen haast heeft. GTA 5 brengt nog elke maand geld binnen en helemaal met de aankopen in de game zelf. Daarnaast moet de game perfect zijn als zij GTA 5 willen overtreffen. Dan is er ook nog het probleem dat je alle GTA 5 gamers mee wilt nemen naar GTA 6.

De geruchten rondom GTA 6

Gaat GTA 6 terug naar Vice City? Er zijn na al die jaren al zo veel geruchten rondom GTA 6 geweest. Zo werd er in de Christian Today gesteld dat GTA 6 in een London jaren 60 sfeer wordt gemaakt. In dit artikel dachten ze echter ook dat de nieuwe GTA met de nieuwe consoles zou komen, maar dat is ook niet gebeurd.

GTA 6 geruchten

Bij Comic Books werd er gedacht dat er meerdere grote steden zullen zijn die verbonden zijn door kleinere dorpjes en grote uitgestrekte landen. Zij baseerden hun gedachtes op een anonieme post online op Pastebin. Wat er precies gaat gebeuren, dat weten we nog niet. We weten ieder geval dat gamers helemaal gek worden van de geruchten en dat we eigenlijk niks zeker weten.

Ben je benieuwd naar nieuwe games? Check dan deze games voor op de PS5 die in 2020 uitkomen.