Release van de PS5

Bijna is het zover. Binnen de kortste tijd kunnen we in het bezit kunnen zijn van een PS5. In minder dan een week kunnen we genieten van de twee edities die uitkomen: de PS5 en de PS5 Digital Edition. Hoe dan ook kunnen wij niet wachten, want er zijn een aantal games aangekondigd die je écht wel moet hebben. We hebben de vijf vetste games voor je op een rijtje gezet.

ps5 console

De vijf vetste games voor de PS5 (november 2020)

In november komen er een aantal hele vette games uit. Niet alleen actie en geweld, maar ook een vette racegame met onwijs goede graphics. Dus scoor deze 5 games sowieso bij de aanschaf van je PS5.

1. Assassin’s Creed Valhalla

Eind 19de eeuw: de Vikingen maken het de Engelsen moeilijk in het toen nog niet Verenigd Koninkrijk. Het spel speelt zich verder ook nog af in het oude Egypte en het Griekenland van de mythen, Parijs en Londen tijdens de industriële revolutie, de derde kruistocht naar Jeruzalem (1191), de Amerikaanse revolutie (rond 1765) en de Zevenjarige Oorlog, een snoer van gewapende conflicten tussen 1756 en 1763 in Europa en zijn koloniën. In de game ben jij de assassin en zullen er vaak gevechten plaatsvinden waar veel bloed bij komt kijken.

 

2. Call of Duty: Black Ops Cold War

Deze game van COD is zoals we het spel gewend zijn: in de game zijn heel veel verschillende locaties waarin je multiplayer of online mee kan doen met één van de twee teams. Je stelt net zoals in de vorige versies je eigen wapenarsenaal en uniform samen en daarmee neem je het op tegen de tegenstander. Lukt het jouw team om het winnende team te worden met de meeste kills?

 

3. DIRT 5

De naam van deze game zegt het eigenlijk al: je kan megaveel modder verwachten. In dit off-road avontuur neem je het op tegen je tegenstanders. Lukt het jou om de beste tijd neer te zetten en daarmee ook het beste te kunnen driften? Mocht je erg van racen houden en vind je het belangrijk dat de graphics goed zijn in een spel? Dan is DIRT 5 écht een aanrader.

 

4. Marvel’s Spider-Man

Wanneer je echt fan bent van Spider Man, dan is het echt een cadeautje waarop je zit te wachten 19 november. Er komt namelijk niet maar één game uit, maar er zijn vanaf de release al gelijk twee versies beschikbaar. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en Marvel’s Spider-Man: Remastered. Op welke verheug jij je al het meeste?

 

5. Sackboy: A Big Adventure

Ben je toch wat minder van de spanning en sensatie, maar wil je wel een leuk avontuur? Dan is Sackboy een echte aanrader. Trotseer spannende, onvoorspelbare uitdagingen terwijl je uiteenlopende, met de hand gemaakte landen ontdekt. De game is echt iets voor jou, mocht je zin hebben om flink wat uitdagingen aan te gaan.