Is jouw partner de ware voor jou?

In een relatie zijn een aantal dingen belangrijk en overduidelijk dat zij aanwezig moeten zijn. Je moet dan denken aan dingen zoals vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en steun. Dit zijn dingen die je vaak zelf ook al opmerkt en eigenlijk wel vaak horen in een relatie die voor een langere tijd is. Maar is zij dan meteen de ware?

Ja, dat kan maar er zijn ook iets minder duidelijke signalen waar je niet meteen aan zou denken. Als je deze signalen echter wel opmerkt, dan kan het zo maar eens zijn dat jouw partner de ware is voor jou.

1. Je wil haar alles vertellen

Je maakt weer eens iets hilarisch mee op werk en je kan eigenlijk niet wachten om het je partner te vertellen. Er is een bepaalde drang om al die leuke, grappige en aparte verhalen met haar te delen. Dit kunnen dingen zijn die je meemaakt maar ook dingen zijn van vroeger. Jouw oude verhalen over crossen op de fiets door het bos, stiekem drinken met je vriendjes in het park en andere ongein toen je klein was, wil jij maar al te graag met haar delen.

is mijn partner de ware

Het is een gevoel dat je alles met haar wil delen en daadwerkelijk een persoon hebt waar je mee wil praten. Dit gevoel kan er wel eens op duiden dat jouw partner de ware is.

2. Stilte is helemaal niet erg

Als je op een date bent, is er niks ergers dan een ongemakkelijke stilte waar je allebei het gevoel krijgt dat je het liefst wil wegrennen. Als jouw partner de ware is, is deze stilte helemaal niet erg. Je kan immers niet je hele leven non stop met elkaar praten. Een stilte is niet ongemakkelijk, maar juist een rust moment waar jullie allebei van kunnen genieten.

3. Een onbeschrijfelijke comfort met jouw partner

Jezelf kunnen zijn en je altijd op je gemak voelen bij je partner kan er wel eens op duiden dat zij de ware is. Heb jij het gevoel dat je altijd jezelf kan zijn zoals je bent als je alleen bent? Dan zit je waarschijnlijk wel goed. Het is een onbeschrijfelijke comfort die je met niemand anders hebt en je kan het ook niet aan andere uitleggen.

ben ik verliefd

Je hoeft geen gesprekken op te vullen met onzinnige informatie en je hebt een partner waar je écht jezelf kan zijn. We kunnen het niet beter uitleggen dan dit en alleen jij kan het perfect uitleggen voor jezelf.

4. Je stopt met vergelijken

Vroeger toen je jong was ging alles waarschijnlijk om vergelijken. Wie heeft de beste cijfers, de mooiste kleren, gaat naar de leukste feestjes en kent de knapste meisjes? Naarmate je ouder wordt zal dat wel iets afzwakken, maar een vergelijking hier en daar zal er altijd nog zijn. En dat is ook helemaal niet iets wat slecht is.

Als je in een relatie zit met iemand die misschien wel de ware kan zijn, dan boeit het je eigenlijk niet meer. Je stopt met vergelijken met andere koppels en focust je eigenlijk alleen maar op wat jullie samen doen. Niemand is perfect en zo is er ook geen koppel dat perfect is. Het gaat er niet om wie beter. Liefde is geen race.

Als je nog niet zo ver bent en eerst maar eens een gezonde relatie wilt hebben, check dan deze 6 slechte gewoontes waar je mee moet stoppen.