Adele wil de villa van Sylvester Stallone kopen

Het nieuws werd naar buiten gebracht dat Adele een bod heeft gedaan op het extravagante landgoed van Sylvester Stallone. Niet zomaar een bod, maar  een bod van 58 miljoen dollar dus. Dat is een enorm bedrag, zou je denken. Vastgoedbronnen beweren echter dat deze aankoopprijs van 58 dollar een koopje is. Best logisch, als je bedenkt dat de villa voor het laatst werd aangeboden voor 80 miljoen en Stallone er oorspronkelijk een mega bedrag van 110 miljoen voor wilde vragen.

Maar is het dan daadwerkelijk een koopje? Wanneer Adele het extravagante huis voor 58 miljoen over kan nemen, zal het gerangschikt worden als het duurste landgoed in Beverly Park ooit. Voor iedereen die Beverly Park nog niet bekend in de oren klinkt, een ultra-exclusieve bewaakte community in de bergen van boven Beverly Hills. Dit staat bekend om zijn enorme herenhuizen, waaronder deze van voorlopig nog Sylvester Stallone. De verkoop is namelijk nog niet rond.

Het Stallone-pand heeft een aantal opmerkelijke voorzieningen. Het is één van de meest afgelegen eigendommen in de ‘gated’ community van Beverly Park. Het heeft daarnaast nog een zwembad met een spectaculair uitzicht op de stad. Het beste van alles, de villa heeft onlangs nog een grondige renovatie achter de rug.

Het heeft een prachtige tuin die wordt omringt door muren. De keuken heeft uitzicht op deze prachtige tuin en is van alle gemakken voorzien. Zelf een bar is aanwezig. Ook beschikt de villa over een persoonlijke bioscoop. Hier kom je heerlijk tot rust onder het genot van een film.

Zie hieronder een aantal foto’s van de villa van Sylvester Stallone:

Adele Sylvester Stallone Huis Beverly Park

Adele Sylvester Stallone House Beverly Park

Adele Sylvester Stallone House Beverly Park

Adele Sylvester Stallone House Beverly Park

De zangeres heeft dit huis meer dan verdiend na al het harde werken. Zo heeft ze op de cover van het magazine Vogue gestaan en met die foto’s blies ze alles en iedereen omver. Bekijk de foto’s van de Vogue-shoot van Adele.