J.K. Simmons kon zichzelf niet meer aan zien

Aan The Daily Mail vertelde de acteur de daadwerkelijke reden van zijn transformatie. Velen dachten dat het kwam door zijn opkomende rol in de film Justice League, maar dat bleek niet zo te zijn. Zo’n zes jaar geleden maakte J.K. Simmons de drastische beslissing om aan zichzelf te werken. Na het zien van zichzelf in ‘Oz’ besloot hij dat het zo niet verder kon. “Ik was te zwaar en slap en in de serie speel ik het hoofd van de Arische Broederschap in een zwaarbeveiligde gevangenis. Ik keek naar het eerste seizoen toen het uitkwam en ik dacht gewoon: “Wauw, Ik geloof deze man helemaal niet.”‘

Ook vertelde de acteur J.K. Simmons “Na de tweede en laatste keer dat ik enorm dik werd in mijn leven en toen ik zes of zeven jaar geleden dat gewicht verloor, besloot ik zo’n beetje dat ik de rest van mijn leven in goede vorm zou blijven.”

De acteur ging op oude leeftijd een transformatie aan

Zijn personal trainer had lovende woorden over de samenwerking met J.K. Simmons: “Elke keer als we samen trainen, vergeet ik dat hij zo oud is. Hij maakt de jonge generatie jaloers. Zo ziet toewijding eruit… Zijn intensiteit in de sportschool gaat door het dak. Het was een voorrecht om hem te helpen op punt te blijven. Ik heb veel respect voor deze man.” De gepensioneerde marinier trainde eerder onder andere Zac EfronThe Rock, James Marsden, Sylvester Stallone en Jamie Foxx.

Na maanden niet meer naar de gym te kunnen, is het ook voor ons weer tijd om de spieren op te gaan pompen. Voor maximaal effect en minimale kans op blessures, is het belangrijk dat we dit op een goede manier aanpakken. Dit zijn 5 fouten die veel mensen maken in de sportschool.