De beste plek om een vrouw te ontmoeten

Geloof ons, de juiste plek doet wonderen.

 

1. Sportscholen

Als jij wel van sporten houdt en vaak naar de sportschool gaat, dan is dit natuurlijk de logische optie. Je komt vast vaak dezelfde vrouwen tegen. Of dit nou voor, tijdens of na het sporten is, maakt vrij weinig uit. Je moet van die gelegenheid gebruik maken om een gesprek met ze te starten. Simpele dingen als aanwijzingen geven of vragen of ze een spotter nodig hebben is altijd een handige manier om te beginnen. Plus het grote voordeel is je hebt genoeg om over te praten sinds jullie een interesse met elkaar delen.

2. Uitgaan

Laten we deze lijst starten met een classic. De meeste mensen zullen het er wel mee eens zijn dat een bar of club de klassieke plekken zijn om nieuwe vrouwen te ontmoeten. Of het nou een drukke club is of een festival, je weet dat je hier zeker mensen gaat ontmoeten. Het grote voordeel aan deze plekken is dat vrouwen wellicht al verwachten dat ze aangesproken zullen worden. En laten we eerlijk zijn, mensen gaan vaak naar dit soort gelegenheden om los te gaan. Er zullen ook zeker genoeg opties zijn om uit te kiezen, want zelfs de meest verlegen en timide vrouwen zijn vaak aanwezig.

De beste plekken waar je nieuwe vrouwen kan ontmoeten- 2

3. De bibliotheek

Ben je niet echt het type voor drukke plekken? Of is fitness ook niet echt jouw ding, dan zou de bibliotheek een goede keuze kunnen zijn om vrouwen te ontmoeten. Geen enkele vrouw verwacht het om versierd te worden in de bibliotheek, dus tenzij ze héél druk aan het studeren zijn, is dit een prima plek voor een compliment om een poging te wagen.

4. Vrouwen ontmoeten in het openbaar vervoer

Dit is misschien eng voor velen van jullie. Dus hoe doe je het? Het is niet verstandig om zomaar naast iemand te gaan zitten en meteen met ze beginnen te flirten. Dit kan nogal pusherig overkomen en dat wil je absoluut niet. Maar het aanstippen van een gesprek op het perron tijdens het wachten is zeker een betere optie. Als het niks is dan kunnen jullie beiden je eigen kant op gaan.

5. Vrouwen op straat ontmoeten

We zeggen nu wel gewoon op straat, maar dat betekent niet dat je alleen maar naar buiten moet gaan om vrouwen te vinden, Dat zou gewoon ongemakkelijk zijn. Maar zoiets eenvoudigs als een gesprek beginnen in de supermarkt of bij andere dagelijkse karweitjes is al voldoende. We hebben het nu over dit strikt overdag te doen. Veel vrouwen voelen zich het veiligst als het buiten nog licht is. Wees altijd respectvol en je zou zomaar een goede reactie kunnen krijgen. Iemand aan de overkant van de straat roepen, helpt natuurlijk niet.

De beste plekken waar je nieuwe vrouwen kan ontmoeten.5

6.  vrouwen ontmoeten via je sociale kring

Natuurlijk wil niet iedereen in een situatie terechtkomen die stressvol kan zijn. Dus richt je tot je eigen sociale groep, of dat nu je vrienden, familie of zelfs collega’s zijn, misschien is dat wel iets voor jou. Deze mensen zullen altijd wel open staan om je te helpen met het vinden van iemand en het zou je verbazen hoe snel je aan iemands nummer of socials kan komen.

Nu weet je waar je vrouwen kunt vinden, maar hoe kan je nou aantrekkelijk overkomen? Kijk dan naar de 6 simpele tips waardoor jij veel aantrekkelijker wordt voor vrouwen.