Dating tips voor mannen om aantrekkelijker te worden

Het goede nieuws is dat je het niet hoeft te hebben van een creatieve ingeving. Vaak gaat het versieren juist om de details. Met de volgende dating tips scoor je de volgende keer wel!

 

1. Je glimlach is je beste wapen

Glimlachen en aantrekkelijkheid gaan hand in hand. Ze zeggen niet voor niks dat een mooie glimlach ontwapenend werkt en zeg nou zelf, als een vrouw lief naar je glimlacht maakt dat haar een stuk aantrekkelijker. Kortom, een gemeende glimlach is een prima manier om interesse te tonen. Het is een universeel teken dat iedereen begrijpt. Doe er je voordeel mee. Uiteindelijk is een blij gezicht een mooi gezicht.

glimlach aantrekkelijker worden

2. Kies je geurtje zorgvuldig uit

Voor een vrouw is een man een stuk aantrekkelijker als hij lekker ruikt. Dan bedoelen we dus niet alleen fris, maar gewoon lekker. Een goede eau de toilette voor mannen geeft een man charme en werkt zelfs hypnotiserend. Draag je de juiste geur, dan zal een vrouw je eerder als zelfverzekerd en moedig zien. Kies het luchtje wat je graag draagt dus zorgvuldig uit.

Volgens vrouwen zijn dit de lekkerste mannenparfums.

3. Let op je lichaamshouding

Vrouwen letten op tal van dingen en vaak ben jij je daar als man niet altijd bewust van. Een van de belangrijkste wapens die je tot je beschikking hebt, is je lichaamshouding. Aan de manier waarop jij je beweegt of opstelt, ziet een vrouw snel wat voor vlees ze in de kuip heeft. Met andere woorden, je lichaamstaal weerspiegelt je persoonlijkheid. Wil je zelfverzekerd overkomen, zorg er dan voor dat je dit ook uitstraalt door je hele houding. Let er maar eens goed op: een zelfverzekerde man neemt over het algemeen meer ruimte in en gebruikt zijn handen op een manier die vertrouwen uitstralen.

4. Zorg dat je oprecht interesse toont

Oprecht interesse tonen in de dame is vanzelfsprekend een van de beste manieren om haar voor je te winnen. Dat betekent dus ook echt naar bepaalde zaken te vragen. Het hoeft zeker geen quiz te worden, maar je kunt er wel je creativiteit op los laten. Neem dus de tijd om een echt gesprek te voeren dat dus verder gaat dan niets zeggende vragen over haar favoriete drankje of haar favoriete automerk. Merk je dat de interesse wederzijds is, kies dan voor wat meer diepgang. Je zult zien dat het succes oplevert.

aantrekkelijker worden als man zijnde

5. Praat niet te snel

Hoe gespannen je ook bent om een gesprek te beginnen, probeer niet te snel te praten. Juist door iets langzamer te spreken toon je interesse en win je haar vertrouwen. Een van de voordelen van een juiste spreeksnelheid, is dat je laat zien dat je de situatie onder controle hebt. Het is een teken dat jij je op je gemak voelt en dat je het naar je zin hebt. Het is een onbewuste truc die het flirten effectiever maakt.

6. Noem haar bij haar naam

Het is de klassieke tip: noem haar gewoon bij haar naam. Voor veel vrouwen klinkt het horen van haar naam als muziek in de oren. Weet je eenmaal haar naam, maak daar dan gebruik van. Je geeft daarmee niet alleen aan dat je aandacht en respect voor de ander hebt, het is ook een prima manier om de aandacht vast te houden.

Al met al vergroot jij jouw slagingskans door de bovenstaande dating tips in de praktijk te brengen. Waar je in een relatie mee scoort, zijn vooral de kleine dingen. Deze romantische gebaren zal elke vrouw waarderen.