Deze bekende Nederlandse vrouwen verdienen bij via OnlyFans

Dat influencers er voor kiezen om ook op OnlyFans actief te zijn, heeft een goede reden. In tegenstelling tot de gangbare social media kanalen, hoeft een influencer bij OnlyFans geen producten te verkopen. De influencer zelf is het product. Het volgen van je favoriete contentcreator is dus niet gratis, je zal een abonnement moeten nemen. Op die manier verdienen talloze mensen een behoorlijk bedrag. Met ruim 2 miljoen creators is het duidelijk dat er een leuk bedrag mee is gemoeid.

 

Ondertussen hebben ook bekende Nederlanders het medium ontdekt en verdienen ze lekker. Natuurlijk weet je al dat Ferry Doedens niet de beroerdste is als het om bloot zijn gaat, maar ook beroemdheden als Blac Chyna, rappers Cardi B en Tyga, Bella Thorne en Mia Khalifa zijn er actief. Inmiddels er zijn ook genoeg bekende Nederlandse vrouwen op het platform te vinden.

Rosanna Voorwald

Grote kans dat je haar nog kent van Temptation Island. Rosanna Voorwald deed het best lekker daar, maar hield het na twee edities voor gezien. Wellicht verdient ze via OnlyFans een stuk meer. Ook haar vriend Niels vindt het prima en doet zelf ook regelmatig mee. Ze is overigens niet de enige dame van Temptation Island die je op het platform kan vinden, ook Romee en Nikki kun je spotten.

 

Fabiola Volkers

Fabiola is de ex van Niels en de grootste concurrente van Rosanna. Ooit was ze de populairste Nederlandse die je op OnlyFans kon vinden, maar inmiddels is de strijd losgebarsten. Met de belofte van exclusieve content hoopt ze in ieder geval meer fans aan zich te binden. Aan haar vrouwelijke vormen ligt het in ieder geval niet.

 

Bibi Schouten

Bibi Schouten mag dan niet mee hebben gedaan aan een interessante tv-productie, bekend is ze wel. Sterker nog, de kans is groot dat je haar gezicht – of liever haar lichaam – al eens hebt gezien. Ze was namelijk ooit het gezicht van Sloggie, het ondergoedmerk. Dat ze veel in haar mars heeft weten we wel, ze won een paar jaar geleden nog de titel ‘FHM buurmeisje van het jaar’.

 

Bbygirlroos

Goed, Bbygirlroos mag dan niet mee hebben gedaan met Temptation Island, ze deed wel mee in de Videoland docu over..jawel, OnlyFans. Dat heeft er in ieder geval voor gezorgd dat half Nederland haar kent. De rest kan nu ook kennis maken met haar via het platform.

De bekende Nederlandse vrouwen op OnlyFans verdienen dus aardig wat bij. Echter valt dit in het niets bij Corinna Kopf.