Hoe is Rosanna Voorwald bekend geworden?

Degene die Temptation Island al enkele jaren volt, kent vast het koppel Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden nog wel. Hij liet zich verleiden door de charmes van verleidster Parastoo terwijl Rosanna bezweek voor spierbundel Alex. Uiteindelijk kwam alles toch weer goed tussen hen.

Toch hebben ze na al het drama in het eerste seizoen dat ze meededen, besloten nóg een keer mee te doen. Na die deelname dreigde de relatie van Niels en Rosanna te stranden toen Niels vreemdging met Temptation Island VIPS-ster Fabiola. Terug in Nederland kwamen de tortelduifjes toch weer bij elkaar en verbrak Niels het contact met de blonde verleidster.

Sindsdien zijn de twee samen gebleven en laten ze dat al te graag zien op de social media platformen.

Rosanna is actief op Instagram en OnlyFans

Op Instagram zoekt Rosanna graag de grenzen op. Op haar account zijn veel foto’s en video’s te zien waarbij ze in lingerie staat. Ook weleens met haar vriend, Niels. Ze verdienen vooral hun geld met het platform OnlyFans. Daarop delen ze pikante foto’s en video’s waar fans zich voor een bepaald bedrag per maand op kunnen abonneren.

Het koppel heeft zelfs meegedaan aan de documentaire OnlyFans Uncovered. Daarin maakten de twee bekend dat ze maar liefst 30.000 euro omzet per maand verdienen. Samen zijn ze in Nederland één van de bekendste koppels op OnlyFans. Rosanna maakt er ook geen geheim van dat ze redelijk wat aan zichzelf heeft laten doen. Dit laat ze ook graag zien op de foto’s.

Het lijkt er dus op dat Rosanna en Niels nog gelukkig met elkaar zijn. Check hier een paar van Rosanna haar pikante Instagram-foto’s:

Rosanna en Niels zijn niet de enige die van pikante foto’s en video’s houden. Ook Zwanetta Fox (Temptation Island) deelt té pikante video op TikTok.