Opnieuw voorstellen van Zwanetta Fox van Temptation Island

Het zou heel goed mogelijk zijn dat bij de naam Zwanetta Fox geen belletje gaat rinkelen als je dat hoort. Even voorstellen dus: Zwanetta Fox deed in 2018 mee met Temptation Island als verleidster. Hier werd ze heel close met Mezdi, ze zijn zelfs samen topless de zee in gegaan. Wat er gebeurd is tussen die twee zullen we waarschijnlijk nooit weten.

In 2018 deed Zwanetta ook nog eens mee aan Temptation Island VIPS. Hier was ze, eveneens als verleidster, weer erg close geworden met één van de deelnemers. Dit keer was Stefano het doelwit. Hij trapte erin, maakte een misstap met Zwanetta en bedroog zo zijn vriendin Gelina. Die twee waren overigens na het programma nog wel bij elkaar, zelfs nadat Gelina meerdere keren had gepleit dat zij Stefano nooit zou vergeven.

Zo we zijn weer bij de les. We kunnen verzekeren dat de mensen die Temptation Island hadden gekeken, de naam Zwanetta Fox zeker niet waren vergeten. Maar nu iedereen weer op hetzelfde level zit, kunnen we verder met wat er onlangs gebeurd is.

TikTok niet blij met Zwanetta

Zwanetta is met haar 105 duizend volgers op Instagram best wel een gevestigde naam op het platform. Op TikTok is onze ex-verleidster ook lekker aanwezig. Dit gaat alleen niet altijd zoals TikTok dat zou willen. Zoals we weten, zitten er op TikTok veel kids die actief bezig zijn met het scrollen en bekijken van video’s. Nu kan het zo zijn dat iemand een video plaatst en TikTok zoiets heeft van “Nee, dit is niet voor de ogen van kinderen bedoeld.”

Ouders zullen daarom ook blij zijn dat de app bepaalde video’s verwijdert, want niet iedereen wil zijn of haar kinderen exposed hebben aan allerlei capriolen. Dit gebeurde dus onlangs bij Zwanetta, zij plaatste een video waarin ze schaars gekleed aan het paaldansen was. TikTok vond dit dergelijk overbodig en verwijderde de video van het platform met als reden dat het te pikant was.

De desbetreffende video staat nog wel op Instagram. Bekijk hem dus hieronder en oordeel zelf maar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zwanetta Fox (@zwanettafox)