Wie is Corinna Kopf?

Corinna is een YouTuber, streamer en een Instagram-influencer en behoort ook tot de Vlog Squad-groep van de andere bekende YouTuber David Dobrik. Al sinds 2015 hoort zij bij dit kliekje en hier heeft ze veel aan te danken. Vandaar dat ze ook de tekst ‘David’s Vlog’ op haar vinger liet injecteren met inkt. Op Instagram doet ze het ook erg goed, ze heeft daar 6,1 miljoen volgers en op YouTube 1,77 miljoen abonnees.

Deze enorme fanbase is erg kapitaalkrachtig en geeft graag geld aan haar uit. Zo haalde ze in de eerste 48 uur nadat ze een account op OnlyFans maakte maar liefst 1 miljoen dollar op. Inmiddels zal dit bedrag alleen nog maar toegenomen zijn. Met een deel van het gigantische inkomen ging ze bovendien nog gokken ook. Dit leverde haar nog 30.000 dollar extra op.

Een aantal maanden geleden kondigde ze ook al aan dat ze een OnlyFans-account wilde starten, maar nu heeft ze er dus eindelijk gehoor aan gegeven. Achteraf gezien zal ze balen dit nooit eerder hebben gedaan. Ook hiervoor had ze echter niet te klagen over geld.

En nu ben je vast benieuwd geworden naar wat meer foto’s van Corinna Kopf. Deze bekijk je hieronder.

Dat OnlyFans razend populair is, dat is geen geheim meer. Ook steeds meer bekende personen sluiten zich aan bij dit platform. Zo ook oud Temptation Island-deelnemers. De meningen zijn hierover verdeeld. Lees ook wat Kevin vindt van Megans carrière op OnlyFans.