De luxe woonboerderij van de Meilandjes is verkocht voor een lekker bedrag

Groot feest in huize Meiland: de villa is verkocht. Dat daar de nodige flessen champagne en wijn voor open zijn getrokken, daar kun je vanuit gaan. De Hengelose woning van de Meilandjes stond al enige tijd te koop en leek verkocht te zijn aan een anonieme koper. Hoewel de geruchtenmolen op vollen toeren draaide, was de koper van de woonboerderij volgens de familie niet Talpa. Bekendeburen wist naar eigen zeggen de hand te leggen op de verkoopakte van de boerderij van de Meilandjes in Hengelo die vandaag bij de notaris werd gepasseerd.

Wie de gigantische woonboerderij van de Meilandjes heeft overgenomen is tot de dag van vandaag nog steeds niet bekend. Hoewel critici denken dat de woning van de bekende familie geen winst zal opleveren, leek dit toch verrassend uit te pakken. Hoe ze de woning destijds kochten voor een prijs van €955.000 en er een hypotheek van €420.000 op lieten vestigen, wisten de Meilandjes met een verkoopprijs van €1.085.000 er nog een winstbedrag van €130.000 uit te halen. ‘Wat goeeeed!’

De luxe woonboerderij van de familie Meiland is verkocht

Eind goed al goed. De woning is verkocht en ze hebben er een ontzettend mooi optrekje voor terug weten te krijgen. Hoewel je zou denken dat de villa zich bevindt tussen de heuvels van Beverly Hills, lijkt de nieuwe villa van de Meilandjes zich gewoon te vestigen op steenworp afstand van het Noordwijkse strand. De woning voldoet volledig aan de wensenlijst van de Meilandjes en biedt ze de nodige privacy en luxe.Hoewel dochter Maxime al enige tijd geleden haar vleugels spreidde en zich op het moment samen met haar vriend Leroy bevindt onder de dakpannen van een hypermoderne woning in Noordwijk, zullen Erica en Martien geen heimwee krijgen.

Check meer foto’s van de verkochte villa op Bekendeburen