De leipe promo video van Badr Hari

Het laatste gevecht van de profbokser is alweer bijna een jaar geleden. Dit was het verlies tegen Rico Verhoeven. Nu moet Badr weer laten zien waar hij van gemaakt is en wel tegen Benny Adegbuyi. Met deze promo video op Instagram laat Badr Hari meteen de rillingen over je rug lopen. De imponerende video maakt zeker wel indruk en The Greatest KO Artist is er klaarblijkelijk helemaal klaar voor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)

Naast deze video staan er nog een aantal op de Instagram van Badr Hari waar hij even laat zien dat hij niet alleen maar van de domme kracht is. Techniek, precisie en keihard trainen staan centraal. Zelfvertrouwen heeft de Marokkaanse kickbokser genoeg want het onderschrift luidt: “2021… No one is competition, let it be known.” Dat is nog eens een statement.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)

Badr tegen Benny op 19 december

Op 19 december is het gevecht tussen deze twee zwaargewichten en het beloofd een heel spektakel te worden. Voordat Badr zijn aartsrivaal Rico Verhoeven kan pakken, moet hij eerst door deze 121 kilo puur spier heen voordat hij The King of Kickboxing kan grijpen. Mr. Gentleman heeft zelf ook niet stil gezeten en we zagen hem alweer trainen met zijn trainingspartner Rico Verhoeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny)

Naast het gevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi is er ook de titelstrijd om het weltergewicht kampioenschap. Dit gevecht is tussen de regerend kampioen Cédric Doumbé en de Nederlands-Surinaamse kickbokser Murthel Groenhart. In 2021 hebben we natuurlijk ook nog de titelstrijd voor het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Genoeg leuke potten om naar uit te kijken en de Marokkaanse kickboksers gaan proberen om de top van het zwaargewicht te domineren. Gaat het ze lukken denken jullie?