Wie is de nieuwe tegenstander van Badr Hari?

Zijn naam is Benjamin Adegbuyi en hij is iemand om te onthouden. Hij heeft al twee keer tegenover de grote gevreesde man gestaan genaamd Rico Verhoeven. De eerste keer in 2015 hield hij Rico in de eerste ronde verrassend goed bezig, alleen de rondes daarna liet Rico even zien wie nou echt de baas is. Een half jaar later probeerde hij het nog een keer, alleen Rico won toen met een KO in de eerste ronde. Nu staat er een volgend gevecht op het programma en wel tegen de oude K1 kampioen Badr Hari. Benny Adegbuyi is de nieuwe tegenstander van Badr Hari en daar moet de oude kampioen toch even voor uitkijken. Mr. Gentleman staat niet voor niks twee plaatsen onder Rico in de Glory ranking. Laten we maar snel naar de statistieken van Benny Adegbuyi kijken.

Wat zijn de statistieken van Benny Adegbuyi?

Mr. Gentleman is alweer 35 jaar oud maar dat maakt hem niet minder gevaarlijk. Met zijn 1,98 meter lengte heeft hij een ongelofelijk bereik met zijn armen, wat hem ook een voordeel gaf tegen Rico. Badr is echter ook 1,98 meter, maar wel bijna 7 kilo lichter. Je kan zo denken dat Benny hier een voordeel in heeft, want dat betekent dat hij waarschijnlijk sterker is. Aan de andere kant is Badr waarschijnlijk sneller omdat hij minder kilo’s mee hoeft te dragen. En het is daardoor ook minder zwaar.

Benny Adegbuyi is van origine een Roemeen en is daar ook begonnen met vechtsporten. Nu traint hij in Zevenbergen in Nederland. Hij heeft dezelfde trainer als de kampioen en Rico helpt de nieuwe tegenstander van Badr Hari maar al te graag om zich voor te bereiden. Dennis Krauweel traint de beide mannen en stoomt de nieuwe tegenstander van Badr Hari momenteel helemaal klaar om Badr Hari aan te pakken. Met die indrukwekkende statistieken van Benny Adegbuyi wordt het waarschijnlijk een leuk gevecht om naar te kijken. Badr gaat zich natuurlijk niet zo maar de ring uit laten slaan.

View this post on Instagram

Team work. #7november 📸 : @doree_photography

A post shared by Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny) on

Met een totaal van 34 overwinningen en daarvan 19 KO, is Benny geen nieuweling bij deze keiharde sport. Dat zijn meer KO’s dan Rico. Hij heeft daarnaast ook maar 6 keer verloren. Dit is mede mogelijk gemaakt door zijn kracht en atletische vermogen. Vaak wordt er gezegd dat Mr. Gentleman meer ervaring nodig heeft, maar de laatste paar gevechten heeft hij laten zien dat hij beschikt over een arsenaal aan technieken. Deze variëren van low kicks tot body shots. En we bedoelen hier niet de alcoholische versnaperingen die je van een knappe dame aflikt. Gaat hij de ervaren Badr Hari van de mat spelen? We gaan het 7 november zien.