Badr Hari weer opnieuw in gevecht

Over een tijdje kunnen we weer genieten van een nieuw gevecht van de enige echte Badr Hari . Als één van de beste van de kickbokswereld zal hij te zien zijn tijdens GLORY 78. Dit event wordt zoals gewoonlijk georganiseerd door de grootste kickboksorganisatie ter wereld (ook met de naam GLORY). Alle ogen zullen dan dus ook op de legend gericht zijn.

Duel tussen Hari en Wrzosek op GLORY 78

Op een eerdere editie nam Badr Hari het op tegen Benjamin Adegbuyi, een Roemeense kickbokser. Ditmaal zal Hari gaan strijden tegen Arkadiusz Wrzosek uit Polen. Op papier ziet het er goed uit voor Badr. Wrzosek verloor in 2018 namelijk al van Adegbuyi. Bovendien staat Wrzosek momenteel achtste op de GLORY-ranglijgt en Badr derde.

Toch zal de Poolse bokser zich niet zomaar gewonnen geven. In eerdere edities bewees hij dat hij ook z’n mannetje kan staan. De match belooft dus een erg spannende te worden.

Badr Hari

Waar en wanneer kun je het gevecht kijken?

Wil jij de confrontatie tussen beide mannen zien? Dat kan exclusief via een pay-per-view principe. Deze tickets zijn binnenkort te krijgen met Spike als officiële mediapartner. Ook schijnt het mogelijk te gaan worden dat er een paar mensen in het publiek aanwezig kunnen zijn. De confrontatie tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek staat gepland voor 17 juli Rotterdam Ahoy.

Badr Hari

Eerder maakten we je al duidelijk dat Badr Hari een geduchte tegenstander is. Zo schreven we over de 10 oefeningen waarmee de sporter zijn kracht traint. Dat vele trainen helpt hem zichtbaar binnen de ring. Dat blijkt ook wel uit het filmpje met daarin de 5 hardste knock-outs van de bokser bewijst wederom dat het duel van 17 juli er één wordt waar we bij willen zijn.