De jaloersmakende auto van Dave Roelvink

Dat Dave een voorliefde voor auto’s heeft, daar is geen twijfel over mogelijk. Een tijdje terug kocht hij een auto als verjaardagscadeau voor moeder LuciĆ«nne en zelf rijdt hij ook niet in de minste autp. Hoewel veel mensen hun mening klaar hadden staan over de maagdelijk witte Porsche van Roelvink, lijkt de 27-jarige Amsterdamse praatjesmaker er dolgelukkig mee te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dave deelde enige tijd geleden een foto op Instagram, waarop hij met een brede glimlach poseerde in zijn Porsche Cayenne. Hoewel Roelvink een aantal weken daarvoor de peperdure Lamborghini van Mobicepp de prak in reed, hopen we dat hij deze auto wel heel houdt.

De specificaties van de Porsche Cayenne

Dit keer geen nieuwe witte tanden voor Dave, maar een Porsche Cayenne met gele remklauwen. Roelvink zal tegenwoordig achter het stuur te zien zijn van deze brute bak. Dave tikte een 3.0 diesel uit 2015 op de kop, met een vermogen van 262 pk. Krachtig bakkie dus, en dan hebben we het niet over koffie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

De influencer en zoon van zanger Dries Roelvink liet zijn oog vallen op de sprint variant, die binnen 7,3 seconden de snelheid van 100 kilometer per uur aantikt. Hoewel de Porsche Cayenne niet meteen over de kwaliteiten van een snelheidsduivel beschikt, is het met zijn topsnelheid van 221 kilometer per uur een comfortabele daily driver.

Dave Roelvink is niet de enige bekendheid die de Nederlandse snelwegen trotseert. Ben jij benieuwd naar het wagenpark van de kickboks koning der Nederlanden ? Lees dan ook over de exclusieve autocollectie van Rico Verhoeven.