Chef’Special met Arm om je heen

De band Chef’Special scoorde in 2014 een hit met het nummer In Your Arms. Dit lied schreef Joshua Nolet voor zijn vader, die een paar jaar daarvoor overleed. De band heeft van het nummer nu een Nederlandstalige versie gemaakt over deze huidige tijd. Deze nieuwe versie brachten ze afgelopen zaterdag ten gehore in het tv-programma Even tot hier. Veel mensen geven aan geraakt te zijn door het nummer.

De nieuwe versie van In your arms

In de nieuwe versie van het nummer In your arms zingt Joshua Nolet: ‘Alles gaat weer bewegen, maar ik wil nu nog alleen weer een arm om me heen. Weer een arm om me heen. Weer wat ruimte gekregen, ik mis nu nog alleen weer een arm om me heen’,

Zie hieronder de clip op YouTube:

 

Niet verwonderlijk dat veel mensen aangeven geraakt te zijn. Want ondanks dat we straks weer een biertje op het terras mogen drinken, missen we toch allemaal het normale leven en voelen velen zich eenzaam. Wij kunnen ook niet wachten op een tijd dat een arm om iemand heen slaan gewoon weer kan.

De mannen van Chef’Special zeggen zelf dat ze het leuk vonden om een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het tv-programma en mensen die het zwaar hebben een hart onder de riem te hebben kunnen steken. De band lijkt alleen niet van plan om deze versie ook officieel te releasen.

Gelukkig hoeft Chef’Special-zanger Joshua Nolet niet helemaal eenzaam te zijn, samen met zijn vriendin Caroline Beerkens kan hij wel de dagen van quarantaine wel doorkomen.