De vriendin van de Chef’Special-zanger Joshua Nolet

Het is al een tijdje geleden dat de 32-jarige zanger Joshua Nolet zijn meisje aan de haak sloeg. De Chef’Special-zanger en Wie is de Mol?-deelnemer had bij de ontmoeting met Caroline al gelijk het gevoel dat het wel iets kon worden; en hij had gelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Toch hadden de twee allebei geen hoge verwachtingen van de relatie. “Toen we elkaar ontmoetten, wisten we allebei zeker dat het heel casual zou zijn”, vertelde de zanger eerder in een interview in LINDA. Echter zijn ze nu al ruim een jaar samen en lijkt het alsmaar serieuzer te worden.

Caroline Beerkens op Instagram

Caroline Beerkens is in het dagelijks leven moeder en kindertherapeute en vertelde net als Joshua Noletnet als haar vriend lastig om in een monogame relatie te zitten. Juist omdat ze elkaar veel vrijheid gunnen, kunnen ze genieten van wat ze hebben samen. Caroline Beerkens is in het dagelijks leven actief op Instagram, waar je ook kunt zien dat het stel een fijne tijd met elkaar lijkt te hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C a a t j e (@caatjebbb)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C a a t j e (@caatjebbb)

Dat bekende zangers vaak een prachtige dame aan hun zijde hebben, dat kan je ook zien aan de vriendin van Rolf Sanchez. Een pittige tante!