Nieuwe films en series op Netflix in week #17

Netflix is in week 17 hartstikke lekker bezig. Langverwachte series en films die barsten van de vette spanning en actie komen deze dagen nieuw op Netflix. Denk aan de film Things Heard & Seen en de serie The Innocent. Dit is het aanbod van week 17.

1. The Innocent

The Innocent is één van de boeken van thriller bestseller Harlan Coben die is verwerkt in een serie. Coben is wellicht een Amerikaanse schrijver, maar The Innocent is een Spaanstalige serie geworden. Inmiddels weten we al dat series en films uit Spanje mega spannend zijn (denk aan Contratiempo en La Casa de Papel), dus daarmee zit het wel goed in deze nieuwe serie.

De serie gaat over hoofdpersoon Mateoo, die per ongeluk een man vermoordde en daarvoor 9 jaar opgesloten heeft gezeten. Nu hij weer een vrij man is probeert hij opnieuw te beginnen, maar dat blijkt minder makkelijk dan gehoopt. De serie staat vanaf 30 april nieuw op Netflix.

 

 

2. Fatma

In zes afleveringen volgen we Fatma, een 35-jarige schoonmaakster die op zoek is naar haar verdwenen man. In haar zoektocht naar hem pleegt ze per ongeluk een moord, waardoor ‘zakenrelaties’ van haar man haar op het spoor komen. Fatma belandt al gauw in een diep dal en kan niet anders dan blijven moorden, om zo uit handen van haar belagers te blijven. Doordat ze als schoonmaakster anoniem blijft, heeft niemand haar door. Vanaf dinsdag 27 april staat Fatma nieuw op Netflix.

 

3. Things Heard & Seen

Het jonge stel Catherine en George (gespeeld door Amanda Seyfrield en James Norton) verhuist naar een nieuw, verlaten huis in de jaren ’80. Daar gaat George aan de slag als docent, in het nabijgelegen stadje terwijl Catherine probeert te wennen aan het huis. Dat is minder gemakkelijk dan ze dacht, zeker als ze beseft dat een speciaal soort duisternis steeds meer betrokken raakt bij haar huwelijk en hun nieuwe woning. Vanaf 29 april staat Things Heard & Seen nieuw op Netflix.