Nieuwe serie The Innocent (El Inocente) komt naar Netflix

Het is nog onduidelijk wat er precies in de nieuwe serie The Innocent gaat gebeuren. Althans: als je het gelijknamige boek van schrijver Harlan Coben niet hebt gelezen. Die Amerikaanse thrillerauteur is namelijk de schrijver achter het boek. In een gigantische deal met Netflix wist hij ervoor te zorgen dat er zo’n 16 boeken van hem worden verfilmd. Niet alleen in Amerika, maar bijvoorbeeld ook in Spanje. The Innocent is namelijk een Spaanse serie. Zoals we inmiddels gewend zijn van Netflix betekent dat alleen maar veel goeds.

The Innocent

Élite, White Lines seizoen 2 én Monarca: Spaanse series behoren tot de series waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Binnenkort kunnen we The Innocent ook aan die categorie toevoegen. De spannende serie zal gaan over vier personages die misschien minder onschuldige levens leiden dan de titel van de serie doet vermoeden.

Veel geheimen in de nieuwe Spaanse serie

Aguilar worstelt met zijn familie en een zaak waar hij bij betrokken raakt; Lorena werd verlaten door haar grote liefde; Olivia wordt door andere mensen nooit gesnapt en Mateo heeft spijt van een moord die hij heeft gepleegd. Het is duidelijk dat er achter al die verhaallijnen een diepere laag ligt. Waarom worden ze niet begrepen en vertrouwd, en wat heeft de moord die Mateo heeft gepleegd te maken met de andere personages?

Op die vragen krijgen we antwoord in de serie. Als we moeten afgaan op het boek waarop de show is gebaseerd, zal vooral Mateo een belangrijke rol gaan spelen in het plot.

 

Vanaf 30 april kunnen we The Innocent verwachten op Netflix. Wil je tot die tijd al iets kijken op Netflix dat is gemaakt door Harlan Coben? Check dan de serie The StrangerEen lekkere mini-serie die jij in een aantal avonden hebt gekeken.