De beste Airbnb in Australië?

Met deze Airbnb in Australië komt de avonturier in ons naar boven en hebben wij gelijk zin om op reis te gaan. Zon, zee en een prachtige locatie; wat wil je nog meer?

Op dit vlot kan je heel met jouw vriendengroep of familie terecht. De Airbnb biedt twee slaapkamers, een badkamer en een woonkamer, waar jij zonder zorgen kan genieten van de locatie.Airbnb op water

Daarnaast heb je bij deze Airbnb ook alle spullen bij de hand om lekker op ontdekkingsreis te gaan onderwater en te gaan snorkelen. Dat je op deze locatie in Australië goed kan snorkelen is een understatement. Het mooiste aan deze plek vind je niet op het vlot zelf, maar zwemt daarbeneden. Het vlot licht namelijk bij The Great Barrier Reef. Waanzinnig!

Snorkelen bij de Great Barrier Reef

De groot Barrièrerif ligt bij Australië en is het grootste koraalrif ter wereld. Wanneer je hier gaat zwemmen, kun je genieten van de schoonheid die de zee te bieden heeft. De plek zit dan ook vol leven. Zo zijn er meer dan zeshonderd verschillende koraalsoorten, honderd  kwallensoorten, drieduizend soorten weekdieren, honderddrieëndertig haaien- en roggesoorten en meer dan dertig soorten walvissen. Kortom als je hier gaat zwemmen is het net alsof je in Finding Nemo terecht bent gekomen.

Wanneer jij je toch niet zo snel als een vis in het water voelt, kun je ook een tour krijgen met een boot. Dit schip vaart je dan langs de verschillende koraaltuinen. Wanneer je uiteindelijk honger hebt gekregen van al die avonturen kun je er nog voor kiezen om een maaltijd te laten verzorgen door een sterrenchef. Kortom met deze airbnb in Australië kom je niets tekort.

Great Barrier reef

Zoek jij alvast een locatie om samen met je vrienden volop te genieten? Er zijn ook waanzinnig veel grote accommodaties die jij voor een prikkie kan huren. Deze betaalbare Airbnb villa hoort op je bucketlist.