La Salentina – €11,- p.p.

Deze prachtige villa in Tricase vind je in het zuiden van Italië en is geschikt voor jou en 8 vrienden. De kosten zijn slechts €99,- per nacht, en reken maar uit… dit is slechts 11 euro per persoon! Dat is nou eens een betaalbare Airbnb. Wat krijg je hiervoor? Twee slaapkamers, een prachtig uitzicht over de zee, een heerlijke villa en een adembenemende omgeving. Tricase is misschien niet zo bekend, maar het is zeker de moeite waard.

airbnb man man airbnb man man 2

Polop – €15,- p.p.

Deze woning in Alicante, Oost-Spanje, is geschikt voor 10 personen waardoor het maar €15,- per persoon per nacht is, prikkie toch? Nadat je de stad bent gaan verkennen, kun je even een duik in het zwembad nemen die deze prachtige villa tot de beschikking stelt. Om vervolgens uitgebreid tapas te maken in eigen keuken om dit vervolgens op het terras op te eten. Klinkt niet verkeerd toch?

airbnb man man 3 airbnb man ma n4

Penafiel – €43,- p.p.

Vlakbij de bekende stad Porto in Portugal vind je dit vakantiestekje met adembenemend uitzicht. Porto is erg populair en dus de perfecte bestemming voor een weekend met je maten. Na een avondje stappen is dit de ideale plek om de volgende dag bij te komen. Met een zwembad met de bergen aan je voeten, is dit de ideale plek om met 8 vrienden te tot rust te komen.

airnbnb man man 43 airbnb man man 345

Polignano A Mare – €44,- p.p.

40 kilometer van het Italiaanse plaatsje Bari vind je deze prachtige villa waar jij met 7 vrienden terecht kan. Terwijl jij in de avond rustig aan het zwembad ligt, zie je de zon zakken in de zee. Dankzij de openslaande deuren worden de woning en het terras één. Bovendien zit er een Italiaanse steenoven bij, dus perfect om je eigen pizza’s te maken.

airbnb man man 45 airnbnb man man 32

Parijs – €63,- p.p.

Midden in de Franse hoofdstad ligt deze stijlvolle loft waar menig interieur liefhebber jaloers op zou zijn. De industriële, vintage sfeer geeft het huis haar karakter. Deze uitvalbasis biedt maar liefst plaats voor 11 personen. Wij zijn verkocht!

airnbnb man man234 airbnb man man 4090

Naast dez betaalbare Airbnb’s heeft het platform natuurlijk nog veel meer te bieden. Denk jij aan een tripje naar New York? Check dan de tofste Airbnb’s in New York.