Het managementbureau van Ali B en zijn vrouw

SPEC is dan ook een managementkantoor waar veel grote en talentvolle artiesten getekend hebben. Het managementbedrijf is opgericht door de vrouw van Ali B Breghje Kommers. In het begin functioneerde het bedrijf vooral als een evenementenbureau voor hiphopfeesten, alleen bleken veel rappers behoefte te hebben aan een goede manager. Vanuit SPEC werd Trifecta opgericht. Ali B heeft de leiding over dit label en helpt talentvolle artiesten met hun carrière en dat zijn er ondertussen heel wat. Wij nemen er een aantal met je door.

1. Ali B

Ali B leidt het bedrijf Trifecta niet alleen, maar geeft ook nog steeds muziek uit onder dit label. Waar zouden we bij Ali B moeten beginnen, want hoewel hij bekend werd als rapper met hits zoals Rampeneren, Lijpe Mocro Flavour en ik ben je zat, heeft hij nog veel meer gedaan dan dat. Je zou dan ook kunnen zeggen dat hij een echte entertainer is. Hij heeft theatershows gedaan, een zilveren televisiester gewonnen met het programma Ali B op volle touren en is de laatste jaren ook te zien geweest als Jurylid in The Voice of Holland. Stilzitten is dus niet echt iets voor hem.

2. Boef

Sofiane Boussaadia, beter bekent als rapper boef, is weer terug bij SPEC. Ondertussen heeft hij in zijn carrière al vier albums uitgebracht en vele hits gescoord zoals Habiba, slapend rijk en champagne Papi. Een icoon in de rap-wereld waar we vast en zeker nog wat van te horen krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

3. Ronnie Flex

Ronnie Flex is ook al jaren lang een grote naam in de muziekwereld. Hij brak definitief door, toen hij onderdeel uitmaakte van het hiphopcollectief New Wave, en met Lil Kleine de hit drank en drugs scoorde. Daarnaast heeft hij ook nog hits zoals Energie en come again.

4. ICE

Hoewel hij al langer muziek maakt, is hij nog niet heel erg lang bekend. Zijn debuut single Smith & Wesson werd in 2019 gelanceerd. Een paar jaar geleden hielp deze man zijn vader nog als marktkoopman en als het nodig is doet hij dit nog. Hij doet het goed bij het publiek en liet zijn talent onder andere al zien bij 101Barz en FunX. Wanneer je nog wat minder bekend bent met zijn muziek kan je hem ook kennen van zijn rol in het derde seizoen van Mocro Maffia. Hierin speelde hij de rol van Tonnano.

5. Glen Faria (Fit)

Glen Faria, is een rapper en sing and songwriter, hij vormden in het verleden een groep samen met Sef, Murth en The Flexican. Deze groep, ‘Flinke Namen’, scoorde verschillende hits zoals Als ze langs loopt en Wolken. Zijn solowerk presenteert hij ook wel als Fit. Een van zijn nummers was: Het duurt te lang. Davina Michelle scoorde een hit met haar cover van dit nummer. Hij is naast artiest ook een ervaren songwriter, die ook muziek schreef voor onder andere Maan, Ali B en Trijntje Oosterhuis.