Stefania tijdens het Eurovisie Songfestival

Met het nummer Last Dance vertegenwoordigde 18-jarige Stefania niet Nederland maar Griekenland tijdens het Eurovisie Songfestival 2021. Dit jaar wordt het razend populaire programma gehouden in Ahoy en gepresenteerd door Chantal Janzen, Nikkie de Jager, Jan Smit en Edsilia Rombley. Hoewel het bij de eerste repetities niet zo vlekkeloos leek te gaan met de dansers vanwege problemen met de screen-techniek, wist ze er op de avond zelf een spectaculair optreden van te maken.

Social media explodeerden met positieve reacties als: “Stefania heeft mijn een beetje omvergeblazen, met deze inzending van Griekenland”, “Stefania jongste deelnemer van het Songfestival” en “Wat een goede inzending, een hoogtepunt van de tweede halve finale”.

 

Hoewel een groot deel van de wereld tijdens het Eurovisie Songfestival kennismaakte met Stefania, was dit niet de eerste keer dat de mooie brunette haar gezicht op televisie liet zien. In 2014 maakte ze haar debuut op de Nederlandse buis als deelneemster van het derde seizoen van The Voice Kids. Enkele jaren later deed ze in 2016 auditie voor het Junior Songfestival, de Nederlandse voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival. De AVROTROS zond voor de eerste keer geen live finale uit op televisie, maar hield in plaats daarvan een interne selectie op YouTube. Samen met nog twee andere meiden werd Stefania uitgekozen om onder de naam Kisses voor Nederland uit te komen op het Junior Eurovisiesongfestival 2016 in Malta. De getalenteerde meiden wisten met hun nummer Kisses en Dancin met 174 punten de achtste plaats te trotseren.

Het supertalent op Instagram

Naast dat de Eurovisie Songfestival-zangeres schitterend op het podium lijkt Stefania het ook nog eens ontzettend goed te doen op haar socials. De 18-jarige brunette beschikt over een Instagram account van ruim 349 duizend volgers en laat de kijkcijfers in de lucht schieten. Met stijlvolle shoots, zonvakanties en carrière hoogtepunten, vermaakt ze haar fans regelmatig. De mooie Stefania timmert hard aan de weg, om haar ambities en dromen na te jagen en wij verwachten in de toekomst nog veel meer van haar te zien.

Wil jij nog meer zien van deze mooie en getalenteerde nachtegaal? Bekijk dan de Instagram beelden hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)