De carrière van Belle Pérez

Tijdens de voorselecties voor het Eurovisiesongfestival kwam ze in België bovendrijven. Ze deed toen mee aan het programma Eurosong met het liedje Hello World. Ondanks dat ze nooit mocht meedoen aan het Eurovisiesongfestival bouwde ze al snel een solocarrière op. Eerst deed ze dit in het Engels, maar uiteindelijk stapte ze over van pop naar latin. Vanaf toen werd ze gelijk erg populair.

In Nederland had ze haar grote doorbraak met het eerder genoemde nummer Que viva la vida, dat de Top 10 behaalde van de Nederlandse Top 40. Haar muziekloopbaan nam vanaf toen grote vormen aan en ze had meerdere malen grote uitverkochte concerten. Na dat gigantische hoogtepunt werd het echter een beetje stil rondom Belle. De Spaanse schone was nog wel vaak op TV te zien, maar haar muziek was niet meer zo populair. Niet zo vreemd want in 2016 zette ze haar eerst kind op de wereld waardoor ze vast minder tijd voor haar muziek heeft.

Even herinneringen ophalen? Kijk dan even de videoclip terug van Que viva la vida en je wordt gelijk teruggegooid naar de tijd van flip-phones en MSN’en…

Hoe ziet ze er vandaag de dag uit?

Inmiddels beginnen de jaartjes ook bij Belle Pérez alweer een beetje toe te nemen. Ze is namelijk 48 jaar. Toch ziet ze er nog steeds even sprankelend uit als vroeger. Vandaar dat we speciaal voor jullie de mooiste foto’s van deze knappe zangeres verzameld hebben. Check it out!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Belle Perez (@belleperezofficial)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Belle Perez (@belleperezofficial)