Goede deals op Amazon

We waren maar al te blij toen bekend werd dat Amazon naar Nederland zou komen. Nu kunnen we nog beter genieten van alle producten die Amazon aanbiedt. Eerder zagen we namelijk al goede deals voorbij komen zoals deze houder voor je wijnglas. Ook dit DIY tuinhuisje is heel vet. Nu komt Amazon aanzetten met Apple AirPods Pro voor een relatief lage prijs.

Apple Airpods Pro Amazon

Apple AirPods Pro van Amazon

Amazon komt nu met een deal op de proppen waar de echte Apple fans onder ons waarschijnlijk erg blij van worden. Ze bieden namelijk Apple AirPods Pro aan die een stuk goedkoper zijn dan dat ze normaal gesproken zijn. Je kan ze via Amazon nu namelijk kopen voor 222 euro. Hiervoor krijg je ze ook nog eens gratis thuis geleverd. Natuurlijk is dit alsnog een behoorlijk hoge prijs, maar in ieder geval wel een stuk goedkoper dan anders.

De specificaties

De Apple AirPods Pro hebben veel voordelen voor jou. Zo zal je door de ruisonderdrukking helemaal niks van buitenaf horen en kan je helemaal opgaan in de muziek. Als je ze echter in het verkeer draagt is het natuurlijk wel belangrijk dat je de wereld om je heen hoort. Dat is dan ook helemaal geen probleem want dan kan je de AirPods op de transparantie-modus zetten waardoor je vrijwel alles gewoon zal horen. Daarnaast hoef je voor waterschade niet bang te zijn want ze zijn waterbestendig. Ook heb je met de case de beschikking over een batterijduur van wel meer dan 24 uur. Je hebt de keuze uit drie verschillende pasvormen waardoor er voor elk oor wel een perfect formaat tussen zit. Je kan de Apple AirPods Pro van Amazon bestellen via deze link.