Amazon heeft alles

Amazon verkoopt van alles. Het aanbod is ontzettend groot. Kan je iets dus nergens vinden? Raadpleeg Amazon dan, want grote kans dat zij het wel voor je hebben. Toch blijven ze ons soms verbazen met welke producten ze aan komen zetten en dat is ook nu weer het geval. Een tuinhuisje zou je misschien niet zo snel van ze verwachten maar deze kan je gewoon bij Amazon bestellen.

Tuinhuisje Amazon

Je eigen tuinhuisje in elkaar zetten

Als je zelf een beetje handig bent is dit tuinhuisje, die de ‘Solvalla Garden House’ heet, een serieuze optie om aan te schaffen. Hij ziet er namelijk gewoon heel mooi en strak uit. Als je hem zo zou zien, zou je ook denken dat dit alleen door professionals in elkaar gezet kan worden maar dit is dus helemaal niet het geval. Ben je nog op zoek naar een uitdaging? Dan is het een idee om hier aan te beginnen.

Gasthuis
Foto: Amazon

Het tuinhuisje is multifunctioneel

Het leuke is dat je hem helemaal kan gebruiken op de manier waarop je hem wil gebruiken: als een gasthuis, een studio, een tuinhuis, of eigenlijk als alles wat je maar wil. Je hebt ook de beschikking over genoeg ruimte. Het tuinhuisje is ruim 52 m2. Wees er dus wel zeker van dat je tuin groot genoeg is om dit er in kwijt te kunnen. Als je elektriciteit in het tuinhuisje wil, moet je dat wel zelf regelen.Ook kan je eenvoudig door de glazenschuifwanden voor buiten van de zon genieten en lekker loungen.

De prijs van Amazon houdt je misschien tegen

We zouden allemaal wel zo’n tuinhuisje willen, maar de prijs zou toch een groot struikelblok kunnen zijn. De prijs die je hiervoor moet neerleggen is namelijk 7350 dollar. Als dit geen probleem voor je is, kan je dus snel naar de website van Amazon gaan om dit vette DIY tuinhuisje aan te schaffen.