Met dank aan de DIY AYFRAYM-cabine kun jij gemakkelijk aan de slag gaan met het bouwen van je eigen woning. Het resultaat is in ieder geval iets om naar uit te kijken.

Je eigen woning bouwen

De 8-persoons AYFRAYM-hut is een moderne woning van 147 vierkante meter met een modern ontwerp, geïnspireerd op oud-Amerikaanse vakantiehuizen. Het beschikt over drie ruime cederhouten terrassen, plafonds met moderne houten balken en enorme ramen die voor veel licht zorgen. Deze woning beschikt over drie slaapkamers, drie badkamers, een keuken en een woonkamer. Ook in het dak zitten veel ramen. Hierdoor kan je genieten van de lucht in de avond.

droomhuis bouwen droomhuis bouwen droomhuis bouwen

Vrijwel iedereen kent de IKEA en het gemak waarmee er dingen in huis gebouwd kunnen worden. Dit huis kan ook zo gezien worden. Je moet het zien als een flink bouwpakket waarmee jij een prachtig huis kunt bouwen. Omdat het een do it your selver is, wil het niet zeggen dat je het echt helemaal alleen moet doen. Je kan het namelijk ook uitbesteden aan het bedrijf zelf.

Uurtje factuurtje

Het klinkt gek, maar voor 1.700 euro kan jij deze kit al samenstellen. Wil je hem echt bouwen, dan komen er natuurlijk meer kosten bij kijken. Vergunningen, basiswerk voor bouwplaats en de rest van wat er gebouwd moet worden. Hierdoor kunnen de bedragen toch hoog oplopen. Er wordt gekeken naar buitenlandse partnerships om dit te kunnen realiseren. Omdat in de VS er toch al wordt gesproken over bedragen die dan kunnen oplopen tot wel 200 duizend dollar, is het wel verstandig om goed te lezen wat je koopt. En anders, lekker zelf klussen!