Amazon vanaf vandaag in Nederland

Amazon maakt jaarlijks een omzet van bijna 250 miljard dollar. De omzet van de Nederlandse markt zal komend jaar (waarschijnlijk) sterk toenemen. Miljoenen bedrijven in de VS verkopen via Amazon hun producten. In Nederland zijn dit er een paar duizend. Hier lichten we de vier beste deals uit die je nu via Amazon Nederland kan kopen, speciaal voor de lancering. Het leuke is dat je voor al deze producten geen bezorgkosten hoeft te betalen.

Monopoly

Monopoly is een spel wat we allemaal eigenlijk wel zouden moeten hebben. Deze Monopoly Mega editie is leuk om met een grotere groep te spelen. Je betaalt er maar 34,49 euro voor. Daarbovenop hoef je geen bezorgkosten te betalen.

Monopoly

Mega Edition

Monopoly €35 Shop nu

Microsoft Tablet

Als je een goede, degelijke tablet wil hebben dan zit je hier helemaal goed. Voor een niet al te hoge prijs kan je een tablet krijgen die qua kwaliteit niet veel onder doet voor een iPad. De tablet heeft een flash geheugen van 64 gb. Je hebt ook de keuze voor een geheugen van 128 gb maar dan betaal je natuurlijk wel extra. De prijs gaat vanaf 280 euro.

Tablet

Microsoft Surface Go

Microsoft €280 Shop nu

Philips scheerapparaat

Dit Philips scheerapparaat kan je kan je nu kopen voor 139 euro terwijl de adviesprijs op 300 euro ligt. Je kan met dit scheerapparaat zowel nat als droog scheren. Ideaal en zo’n koopje kan je haast niet laten liggen als jij nog op zoek bent naar eens scheerapparaat.

Philips

Philips S9711/31 Shaver Series 9000

Philips €139 Shop nu

Sony koptelefoon

Voor deze Sony koptelefoon betaal je een kleine 310 euro, maar dan krijg je ook wel wat. Hij heeft bijvoorbeeld een uitstekende ruisonderdrukking. Daarnaast heeft de koptelefoon een batterijduur van wel 30 uur. De touch sensor maakt hem makkelijk in besturing.

Sony koptelefoon

Sony WH-1000XM3 Bluetooth Noise Cancelling koptelefoon

Sony €307 Shop nu

Ga zo snel mogelijk naar de Nederlandse website om de beste deals te scoren!