Een opvallende keuze voor André Hazes

Voor iemand met een redelijk goed salaris zoals André Hazes, ga je er niet snel vanuit dat hij een twee-onder-een-kapwoning zou kopen. Eerder een vrijstaande villa met veel privacy. Toch blijft de man ons verrassen, de woning die hij gekocht heeft zou overigs ook nog in de buurt liggen van zijn moeder. Gezellig!

De relatief bescheiden twee-onder-een-kapwoning van André Hazes zou liggen in een buurt met veel huizen, waar ook mensen nog zo je achtertuin in zouden kunnen kijken. Dubbel gezellig… Gelukkig is de woning wel duurzaam, hij is namelijk aardgasvrij en beschikt daarnaast over zestien zonnepanelen en wordt verwarmd door een warmtepomp.

De twee-onder-een-kapwoning in Wilnis

De woning zou een oppervlakte hebben van 177 vierkante meter. Totaal zijn er zes kamers, waarvan vier slaapkamers, één werkkamer en één badkamer. Deze zijn verdeeld over de drie lagen van de woning. Daarnaast is er een ruime en open woonkeuken die je toegang biedt tot de achtertuin. De riante achtertuin ligt op het noorden en heeft ook een schuur met een overdekte zithoek.

Bekijk op de website Reality.nl alle foto’s van de woning van André Hazes.

Het zijn goede tijden voor André

De vraagprijs van het huis was 848.000 euro. Het is alleen niet bekend of André dit uiteindelijk ook ervoor betaald heeft. Op Funda staat momenteel ‘verkocht onder voorbehoud’. Hazes heeft het financieel in ieder geval goed op dit moment, naast deze nieuwe woning verscheen hij recent ook al op Instagram met een opvallend speeltje. André Hazes kocht namelijk een Porsche Panamera Sport Turismo. Deze heeft een nieuwprijs van dik 200.000 euro. En dat was nota bene niet de eerste keer dat hij van dat soort dikke wagens koopt. Nog geen jaar geleden kocht André namelijk al een BMW X6.