André Hazes is terug

Na een lange pauze ertussenuit geweest te zijn, is André Hazes weer terug. Recent kwam hij terug op sociale media en zei hij onder andere het volgende: “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden” en “veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken”. Met dat gezegd hebbende is het tijd voor een nieuwe fase is zijn leven en zo te zien hoort daar ook een nieuwe auto bij. Lekker Dré!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Zijn nieuwe auto is een Porsche Panamera Sport Turismo

Dat André Hazes Jr een dure smaak heeft, is gebleken uit de keuze voor zijn nieuwe auto. Hij heeft namelijk gekozen voor een peperdure Porsche. Dré was te zien op de Instagram-pagina van de Porsche-dealer. “Met veel plezier mochten wij Andre Hazes vandaag verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven. Wij feliciteren Andre met zijn nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo”, aldus de autodealer op Instagram.

André Hazes heeft al bijna een jaar niet meer opgetreden, dit zorgt er toch wel voor dat er minder geld binnenkomt. De  zanger lijkt er echter niet veel last van te hebben. De Porsche kostte namelijk bijna 200.000 euro. Dit is niet de eerste keer dat hij een dikke wagen aanschaft. Ongeveer een jaar geleden kocht hij namelijk ook al een BMW X6. We kunnen dus wel stellen dat André een groot autoliefhebber is.

Hieronder een Instsagram-foto van André met zijn nieuwe Porsche (swipe links voor de onthulling):