Releasedatum van You seizoen 4

Tijdens het grote fan-evenement Tudum werd bekendgemaakt wanneer we You seizoen 4 kunnen verwachten. Het vierde seizoen wordt opgesplitst, dus dat is anders dan dat we normaal gewend zijn van deze serie. Het eerste deel komt ook nog eens sneller dan gedacht. De releasedatum van het eerste deel is namelijk al op 10 februari 2023. Het tweede deel volgt vrij snel, op 10 maart 2023 om precies te zijn. Je hebt dus een maandje de tijd om het eerste deel te bingewatchen. Dat moet lukken, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)

De verhalen van Joe Goldberg

In het vierde seizoen van de Netflix serie You gaan de verhalen van Joe Goldberg verder. Om zijn verleden achter hem te laten, neemt hij zelfs een nieuwe naam. Ook werkt hij nu als een leraar, dat is wel even iets anders dan zij bijbaantje in een boekenwinkel. In de eerste beelden krijgen we alvast een inzicht van wat we gaan verwachten in het vierde seizoen. En zo te zien gaan er een aantal nieuwe dames op zijn pad komen. Dat kan niet veel goed betekenen.

Wie zijn de nieuwe acteurs en actrices in You seizoen 4?

Een nieuwe seizoen betekent vaak ook nieuwe gezichten. We gaan onder andere kennismaken met Charlotte Ritchie als Kate, Luke Cage als Adam, Ed Speelers als Rhys, Amy Leigh Hickman als Nadia en Tilly Keeper als Lady Phoebe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)